Fancier kameraryggsäck Kong II- 29 Liter

13141-00 - Fancier

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Läcker kameraryggsäck som är tillverkad av vattentät nylon som skyddar invändig utrustning från bland annat vatten, sand, repor och damm.

En kameraryggsäck är lika användbar för fotografen med en liten kamerafamilj som fotografen med en större samling av kamera och tillbehör. De finns i flera storlekar och färger. Väggarna i väskan är borttagbara så att du kan justera facken för just dina tillbehör. 

Behöver du ett bra och säkert ställe att förvara din kamera och tillbehör hemma så är en kameraryggsäck ett utmärkt val då du kan samla allt på ett ställe samt att den skyddar utrustningen mot damm och möjligtvis också klåfingriga familjemedlemmar. Den är självklart också användbar vid vandring i skogen för naturfotografen, porträttfotografering, sportfotografering osv. 

Den främre fickan skyddar med sitt hårda yttre den inre utrustningen på ett säkert sätt och tack vare det medföljande regnskyddet kan ryggsäcken användas i både torrt och vått väder.

Den öppna designen gör det lätt för dig att snabbt komma åt kameran och annan utrustning. Ryggsäcken har även skumvadderade remmar och den ergonomiskt utformade selen fördelar vikten bra.

Vad får plats i ryggsäcken? 
1 Digital systemkamera (DSLR) med ett objektiv monterat.
3-4 extra objektiv eller blixtar.
Kabel, laddare, minneskort och andra mindre tillbehör.

Specifikationer för kameraryggsäcken:
Färg: Svart
Vikt: 1290g
Material: 210D Nylon
Märke: Fancier
Yttre mått: 30x21x46cm
Ryggsäckens volym är räknat efter ryggsäckens längsta yttermått vilket ger 28.98 liter.

Ryggsäckens innderdel är uppdelat i 2st delar.
Innermått övre del: 25x16x17cm och innermått nedre del: 26x16x26cm
Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också