5.0 2

JJC Motljusskydd för Canon EF 28-135mm (EW-78BII)

12495-00 - JJC
(2 recensioner)
79 kr
I lager (4 st)   Leveranstid: 1-2 dagar

Motljusskydd för Canon som monteras med hjälp av en bajonettfattning på objektivet. Motljusskyddet går att vända bak och fram på objektivet för att ta mindre plats i kameraväskan.

Fördelen med bajonettfattning är att det går snabbt att montera av och på ditt motljusskydd. Motljusskydd med bajonettfattning är också anpassade efter ett eller ett par likvärdiga objektiv. Detta är bra då det inte är lämpligt att använda samma motljusskydd för vidvinkelobjektiv och teleobjektiv då motljusskyddet kan synas i bild på ett vidvinkelobjektiv och är det för litet uppfyller det ej sin funktion på ett teleobjektiv. 

Motljusskyddet skyddar objektivet mot infallande ljus och mot lättare stötar. Det fungerar ungefär som en keps. Utan motljusskydd riskerar man att få sämre kontraster och fula reflexer i form av linsöverstrålning på sin bild då "ströljus" kan träffa objektivets frontlins.

Specifikationer:
Passar: Canon EF 28-135mm F/3.5-5.6 IS USM
Fäste: Bajonettfattning
Färg: Svart
Material: Hårdplast
Vändbart: Ja 
Kompatibel med: EW-78BII
Märke: JJC


Specifikationer

Lens Hood for Canon Lens.    

One of the most important accessories for each lens you own. A lens hood provides multiple functions: it shades the lens from stray light, improving your contrast and image quality; in inclement weather, it can assist in keeping moisture or wind-blown debris off the lens; and it protects the front barrel from the inevitable impacts against walls, door frames, and other real-life obstacles.

Replaces EW-78BII. 
Lens Hood for Lens,suitable for:

Canon EF 28-135mm F/3.5-5.6 IS USM.

Tipsa

Egenskaper

Välj ditt Canon objektiv
Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM


0
0

Recensioner

EVA VIRTOFT

2017-02-15
Simo Lindström

2016-06-03

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också