3.0 1

JJC Motljusskydd för Canon EF 70-200 f/4 L (LH-74(T)) Svart Tulpan

20163 - JJC
(1 recensioner)
149 kr
I lager (4 st)   Leveranstid: 1-2 dagar

Motljusskydd för Canon EF 70-200mm f/4L som monteras med hjälp av en bajonettfattning på objektivet. Motljusskyddet går att vända bak och fram på objektivet för att ta mindre plats i kameraväskan.

Fördelen med bajonettfattning är att det går snabbt att montera av och på ditt motljusskydd. Motljusskydd med bajonettfattning är också anpassade efter ett eller ett par likvärdiga objektiv. Detta är bra då det inte är lämpligt att använda samma motljusskydd för vidvinkelobjektiv och teleobjektiv då motljusskyddet kan synas i bild på ett vidvinkelobjektiv och är det för litet uppfyller det ej sin funktion på ett teleobjektiv. 

Motljusskyddet skyddar objektivet mot infallande ljus och mot lättare stötar. Det fungerar ungefär som en keps. Utan motljusskydd riskerar man att få sämre kontraster och fula reflexer i form av linsöverstrålning på sin bild då "ströljus" kan träffa objektivets frontlins.

Det kan vara bra att ha ett motljusskydd av typen tulpan, då man med ett vanligt motljusskydd ibland får med motljuskyddet på bilden om man har en för stor vidvinkel. Ett motljusskydd av typen tulpan gör så att du kan vrida och justera på motljusskyddet tills den inte syns när du tar bilden, då den har lösa öppningar längst ut.

Specifikationer:
Passar: 
- CANON EF 70-200mm f/4L IS USM
- CANON EF 70-200mm f/4L USM
Fäste: Bajonettfattning
Form: Tulpanformad
Färg: Svart
Material: Hårdplast
Vändbart: Ja 
Ersätter: ET-74
Modell: LH-74(T)
Märke: JJC 

Tipsa

Egenskaper

Välj ditt Canon objektiv
Canon EF 70-200mm F/4 L USM
Välj ditt Canon objektiv
Canon EF 70-200mm f/4 IS USM


0
0

Recensioner

Conny Ljungberg

Det såg bra ut men att kartong som det kom i var söndermosat känns inte helt bra.

2017-02-09

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också