5.0 1

Nest Ryggsäck Athena70 - Brun 36 liter

22126 - NEST
(1 recensioner)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Snygg brun kameraryggsäck tillverkad i slitstarkt vattenresistent material. Väggarna är vadderade för att skydda utrustningen mot bland annat fukt, repor, smuts och stötar.

En kameraryggsäck är lika användbar för fotografen med en liten kamerafamilj som fotografen med en större samling av kamera och tillbehör. De finns i flera storlekar och färger.  

Behöver du ett bra och säkert ställe att förvara din kamera och tillbehör hemma så är en kameraryggsäck ett utmärkt val då du kan samla allt på ett ställe samt att den skyddar utrustningen mot damm och möjligtvis också klåfingriga familjemedlemmar. Den är självklart också användbar vid vandring i skogen för naturfotografen, porträttfotografering, sportfotografering osv. 

I väskan finns flyttbara vadderade väggar så att du kan justera facken efter just dina tillbehör. Insidan är orange för att du enkelt ska kunna hitta dina kameratillbehör då de ofta är mörka i färgen. Högst upp på ryggsäcken finns ett stort fack där mindre tillbehör får plats. På sidorna av ryggsäcken finns fack med dragkedja där man förvarar kamera med objektiv. Tack vare dessa lättåtkomliga fack som sitter på sidorna av ryggsäcken blir det enkelt att komma åt kameran trots att den är på ryggen. Det finns också flera mindre fack som passar för mindre tillbehör.

De justerbara axelremmarna som är vadderade gör ryggsäcken skön och ergonomisk att bära. Ett regnskydd som man drar på med hjälp av resår ingår. Detta är bra då man kan använda sin kameraväska i regn utan att fukten tränger igenom.

På ena sidan av ryggsäcken finns remmar som du kan fästa ett stativ i.

Vad får plats i ryggsäcken? 
1 digital systemkamera (DSLR) med ett objektiv monterat.
12-tums laptop.
2-3 extra objektiv eller blixtar.
Kabel, laddare, minneskort och andra mindre tillbehör.

Specifikationer för kameraryggsäcken:
Färg: Brun
Vikt: 1480g
Inre material: 210D nylon.
Yttre material: 750D vattentät twill.
Modell: NT-AthenaA70
Märke: Nest 
Yttre mått: 33.5x24x46cm.

Kameraväskans volym är räknat efter väskans längsta yttermått vilket ger 36,9 liter. 
Innermått: 27x17x41cm.

Tipsa

0
0

Recensioner

Elsa-Maj Bondesen

Mycket snygg ryggsäck! Får lätt plats med 2 kamerahus med objektiv samt 2 ytterligare objektiv. Finns plats för mer i nedre delen. Känns som en gedigen ryggsäck med genomtänkt "logistik" avseende facken.

2017-05-12

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också