FRI FRAKT VID KP VER 100KR FRGOR?   KONTAKTA OSS: 011 26 50 12
Ingen produkt  
Till Kassan  

Polarisationsfilter

Du hittar produkter inom kategorin polarisationsfilter under texten!


Här finns Haidas polarisationsfilter. Polarisationsfilter minskar risken för oönskad reflektion av ljus på till exempel vatten och glas.


Polarisationsfiltret minskar på reflektioner från sidorna på samma sätt som solglasögonBild visar utan/med polarisationsfilter.

Med hjälp av polarisationsfiltret får färger en ökad mättnad och ser klarare ut. Filtret förbättrar även kontrasten mellan en blå himmel och vita moln.

Polarisationsfiltret består av två delar. Den ena delen sitter helt fast på objektivet. Den andra delen, som är ytterst, går att vrida på. Det är genom att justera den vridbara delen man får polarisationsfiltret att ta bort oönskade reflexer.

Vi erbjuder olika typer av
polarisationsfilter:
- Vanliga polarisationsfilter tar bort reflektioner.
- Polarisationsfilter MC fyller samma funktion som polarisationsfilter samtidigt som filtret minskar den reflektion av ljus som kan uppstå mellan filtret och objektivet, när man använder sig av filter, detta ger bland annat skarpare bilder. MC står för multicoating.
- Slim polarisationsfilter är en tunnare variant av polarisationsfilter som minskar den vinjettering som kan uppstå när man använder sig av kamerafilter på vidvinkelobjektiv.

Här kan du läsa mer om Polarisationsfilter.

+ Visa mer