2 varianter
 Portabel Softbox - hotshoe blixt
 Portabel Softbox - hotshoe blixt
 Portabel Softbox - hotshoe blixt
 Portabel Softbox - hotshoe blixt

Portabel Softbox - hotshoe blixt (40x40cm)

12701-00 -

Storlek väljs i rullgardinsmenyn.

599 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-2 dagar

Det portabla softboxkitet används till vanliga externa kamerablixtar (Canon, Nikon, Nissin, Sony med flera).

Softboxar är oftast tillverkade i mjuka textiler och plast. De används för att sprida och mjuka ut det hårda blixtljuset som blixtar ger. Oftast används softbox i fotostudion. Då dessa softboxar är portabla och används till externa blixtar är de väldigt flexibla. Tack vare den enkla men smidiga väskan är de lätta att bära med sig då själva softboxen lätt viks ihop och endast blir en tredjedel så stor som när den är uppfälld. Detta gör att de kan användas i princip vart som helst, på stranden, i trädgården eller varför inte mitt i skogen?

Insidan på softboxen är av reflekterande silverfärgat material och utsidan är svart. Detta minimerar ljusläckaget samt koncentrerar ljuset mot diffusorduken. Resultatet av detta blir en stor lysande yta som ger ett jämnt ljus. Det passar då utmärkt för porträtt-, produkt- eller makrofotografering. 

Softboxen monteras enkelt på ett studiostativ. Vid kraftig vind krävs ofta sandsäckar eller liknande för att stablisera stativet som softboxen är monterad på för att inte välta.

Softboxen kan även användas utan diffusorduken och fungerar då som en reflektor. 

Tips! En större ljuskälla ger mjukare ljus. Ställ därför softboxen nära ditt motiv då ljuskällans storlek är relativ mot ditt motiv, flyttar du då ljuskällan längre bort blir den mindre och du får då hårdare ljus. 

Specifikationer för portabel softbox 40x40cm:
Mått: 40x40cm
Adapter: Universal hot-shoe (passar blixtar med hot-shoe-fäste)
Diffusorduk: 1st
Väska ingår: Ja

Kamerablixt och stativ ingår ej.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också