CaseMe Plånboksfodral med magnetskal för iPhone 6 Plus /6S Plus - CaseMe (Svart)

33434 - CaseMe

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Elegant plånboksfodral med avtagbart magnetisk skal från CaseMe för iPone 6 Plus/ iPhone 6s Plus

Skyddet består av ett plånboksfodral med ett avtagbart skal. Dessa monteras enkelt ihop genom en magnet som sitter på skalets baksida och du lägger då bara på skalet på fodralets insida så fäster det där!

Plånboksfodralet är tillverkat av konstläder och öppnas och stängs med en magnetisk tryckknapp . Med plånboksfodralet kan du på ett smidigt sätt skydda din smartphone  mot damm, otrevliga repor, fettfläckar, hårda stötar och vardagligt slitage och samtidigt bära med dig bankkort, körkort osv. Detta gör att du slipper bära med dig din iPhone och en plånbok var för sig utan istället har allt på samma ställe. Plånboksfodralet är konstruerat med plats för kort och sedlar. På baksidan finns ett fack för kvitton, några mynt.


Skalet är tillverkat av hårdplast och konstläder. Du kommer åt alla knappar och funktioner även med skalet på, då skalet är konstruerat med utskärningar för exempelvis kamera, laddningsuttag, högtalare och volymjustering. Skalet skyddar även din iPhone mot smuts, repor och stötar.

Detta smarta skydd passar perfekt för dig som vill skydda din iPhone på ett snyggt och smart sätt, då du både har ett plånboksfodral, samtidigt som du kan ta ut mobilen och ändå kunna skydda den, fast i skalet istället.

Ett elegant och stiligt och smart skydd för dig som är rädd om din iPhone. Specifikationer för fodralet:
Passar:
- iPone 6 Plus/
- iPhone 6s Plus
Kortplats: 8st varav 1st för Id-kort
Färg: Svart
Material: PU-Läder, PC
Ingår: Fodral, skal, rem
Varumärke: CaseMe

Tipsa

Egenskaper

Modell
IPhone 6 Plus
Tillbehör
Plånboksfodral
Tillverkare/för
Apple
Varumärke
CaseMe


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också