Ministativ för kameran

Anpassa
Filtrera här!

Filtrera produkter

Visar 48 produkter

Ministativ - Perfekt för Resan

Söker du efter ett kompakt stativ för din kamera? Ministativ, även kända som bordsstativ, utgör perfekta resekamrater tack vare deras lätta och lätthanterliga design. De kan enkelt förvaras i din kameraväska och är idealiska att använda för lättare streaming vid skrivbordet eller för att stabilisera din kamera under resor.

Bordstativ - Perfekt till Bordet

Bordstativen i vårt sortiment ger dig fördelen att enkelt kunna ställa upp din kamera på alla plana ytor. De är perfekta för dig som vill ta stabiliserade bilder eller videor utan att behöva hålla i kameran hela tiden. Med en kompakt storlek och en lätt vikt, är de lätt att bära runt och passar utmärkt på skrivbordet för videochattar eller för att spela in videohandledningar.

Riktigt stort sortiment

Vårt breda urval av ministativ är lämpliga för olika typer av kameror, från mobiler till kompaktkameror och lättare systemkameror, till och med videokameror. Dessa smidiga bordsstativ kan sättas upp både inomhus och utomhus med lätthet, vilket gör dem till en praktisk tillgång för alla fotograferingsbehov.

Många modeller och varumärken

Vi har en mängd olika modeller och varumärken att välja mellan, inklusive K&F Concept, Ulanzi, Puluz, JJC, Sunwayfoto, och många fler. Vare sig du söker ett enklare stativ för tillfällig användning, eller ett mer robust och hållbart för professionell användning, så finns det något för alla i vårt sortiment.

Extra Funktion - Selfiepinne

Dessutom erbjuder vi ett sortiment av ministativ som även fungerar som selfiepinne, vilket ger extra flexibilitet och funktionalitet. Detta gör dem till ett utmärkt val för både hobbyfotografer och proffs som vill kunna ta selfies eller gruppfoton på resa.

Material

Våra ministativ är tillverkade av olika material, såsom ABS-plast, aluminiumlegering och kolfiber. Dessa material är valda för att garantera en optimal balans mellan hållbarhet och vikt, vilket ger både hållbarhet och bärbarhet. Så oavsett dina fotografiska behov, kan du vara säker på att hitta det perfekta ministativet i vårt omfattande sortiment.