Vilket motljusskydd/ lens hood ska jag ha?

Anpassa
Filtrera här!

Filtrera produkter

Visar 21 produkter

Ett riktigt stort sortiment av universala motljusskydd

JJ Motljusskydd universal 49-77mm:

Monteras i objektivets filtergänga. Kan vändas bak och fram för smidig förvaring i kameraväskan. Skyddar objektivet mot infallande ljus och lättare stötar.

Motljusskydd av silikon för fotografering genom glas 53-88mm objektiv:

Eliminerar glas- och fönsterreflektioner genom tryck mot glaset. Skyddar kameran när den vänds åt motsatt håll. Justerbar design passar objektiv på 73-88mm. Levereras med kardborreband för säker fästning av objektiv och motljusskydd.
 

TTArtisan Motljusskydd vidvinkel av metall med gänga:

Skyddar objektivet mot infallande ljus och lättare stötar. Fungerar som en keps för att förhindra linsöverstrålning och sämre kontraster. Passar objektiv med 39mm, 43mm och 52mm filtergänga.

JJC Motljusskydd vidvinkel av metall med gänga:

Skyddar objektivet mot infallande ljus och lättare stötar. Fungerar som en keps för att förhindra linsöverstrålning och sämre kontraster. Passar objektiv med 49mm till 77mm filtergänga.

Justerbart motljusskydd i silikon för vidvinkelobjektiv:

Monteras med hjälp av en svart gänga av hårdplast i filtergängan på objektivet. Passar även objektiv med roterande frontlins. Kan justeras i olika höjd på grund av det mjuka silikonmaterialet. Avsett för vidvinkelobjektiv med 52mm till 72mm filtergänga.

Motljusskydd av silikon är utformade för att underlätta fotografering genom glas och fönster. De eliminerar oönskade reflektioner och hjälper till att ge tydliga och kontrastrika bilder. Välj rätt modell och storlek för ditt objektiv och upplev fördelarna med ett effektivt motljusskydd.