Kamerafilter för objektiv

Anpassa
Filtrera här!

Filtrera produkter

Visar 1 - 120 av 311 produkter

Perfektionera din Fotografering med Våra Olika Kamerafilter


Neutral Density Filter (ND)

Neutral Density filter finns i olika styrkor, inklusive ND4, ND16, ND64, ND400 och ND1000, och hjälper till att reducera mängden ljus som når kamerans sensor. Detta gör det möjligt att använda längre slutartider eller större bländaröppningar för att skapa suddiga effekter med rörelse eller att kontrollera skärpedjupet.


UV Filter

UV-filter absorberar ultraviolett ljus, vilket minskar disighet och blåtoning i bilderna. De ger också extra skydd för objektivet.


Polarisationsfilter

Polarisationsfilter förbättrar kontrasten och minskar reflektioner, vilket gör dem perfekta för landskapsfotografering, särskilt under ljusa förhållanden.


Clear-Night Filter

Clear-Night filter är designat för nattfotografering, det minskar ljusföroreningar och förbättrar kontrasten i dina nattbilder.


Hybridfilter Mist Black & Justerbart ND-filter

Detta innovativa hybridfilter kombinerar egenskaperna hos ett Mist Black-filter och ett justerbart ND-filter. Mist Black-delen av filtret ger en mjuk, drömsk effekt genom att diffusera starka ljuskällor och minskar kontrasten samtidigt som den bibehåller rika svärtor. Den justerbara ND-delen av filtret hjälper till att reducera ljusmängden som når sensorn, vilket möjliggör mer kontroll över bländaren och slutartiden för att skapa olika effekter. Denna kombination ger dig större kreativ frihet i en mängd olika ljusförhållanden.


Soft Diffusion Filter

Soft Diffuisn filter skapar en mjuk fokus effekt, vilket är perfekt för porträttfotografering och för att skapa en romantisk atmosfär.


Magnetfilter och Bakre Objektivfilter

Magnetfilter kan snabbt och enkelt sättas på och tas bort, medan bakre objektivfilter ger unika effekter och är en god lösning för vidvinkelobjektiv där ett framåtriktat filter inte skulle passa.


Stjärnfilter

Stjärnfilter skapar en stjärneffekt med ljuskällor och reflektioner, vilket ger en extra gnista till dina nattbilder.


Close-up filter

Close-up filter är perfekt för makrofotografering, detta filter låter dig komma närmare ditt ämne för att fånga detaljer och texturer.


Färgfilter

Färgfilter ändrar färgbalansen i dina bilder, vilket ger en kreativ touch och kan förbättra vissa aspekter av bilden, som himmel och landskap.


Skylight filter

Skylight filter minskar den blåa tonen som kan uppstå under öppna förhållanden, vilket ger en mer naturlig färgbalans i dina bilder.


Soft Focus Filter

Precis som Soft Diffusion filter, Soft Focus filter skapar också en mjuk fokus effekt, vilket är utmärkt för porträtt eller när du vill skapa en drömlik atmosfär.


Streak filter

Streak filter skapar en anamorphic effekt med strålande ljuskällor, vilket skapar dramatiska ljusstrålar i dina bilder.


Vitbalans filter

Detta filter hjälper till att korrigera vitbalansen i dina bilder, vilket ger mer naturliga och korrekta färger.


100mm filtersystem

Detta modulära filtersystem är extremt flexibelt och ger dig möjligheten att använda en mängd olika filterstorlekar på ditt objektiv.


Drönar & Actionkamerafilter

Vi erbjuder även filter för drönare och actionkameror, som kan förbättra dina luftbilder och actionfilmer.

För att hjälpa dig att välja rätt storlek på filtret för ditt objektiv, besök vår hemsida: Hur väljer jag rätt storlek på filtret till mitt objektiv?

Om du vill använda samma filter på olika storlekar av objektiv kan du överväga att använda en Step Up ring. Denna ring möjliggör användning av ett större filter på ett objektiv med mindre filterdiameter.

Oavsett dina fotografiska behov har vi det rätta filtret för dig. Utforska vårt stora sortiment och hitta det perfekta filtret för att förbättra din fotografering idag.

Kamerafilter fyller olika syften för fotografen. De kan användas för att ta en bild i extremt svåra ljusförhållanden, de kan ge färger/toner till bilden och minska reflektioner eller helt enkelt skydda objektivet. Många fotografer förlitar sig på sina kamerafilter i sitt dagliga arbete. Då fotografering i grunden handlar om kvaliteten och intensitet på ljuset, finns kamerafilter till för att ändra på ljuset innan det kommer in i objektivet. Vissa filter som exempelvis gråfilter är svåra att simulera i mjukvara, medan många andra kamerafilter bidrar till att få ett ännu bättre resultat under efterbearbetningen.