Vi som arbetar på Phelt AB Kamda:


Magnus Fäldt  

Grundare - Phelt AB
Jag är den som köper in varor, svarar i telefon och mejl, packar produkter samt gör det som behöver göras. 


Intresse: Schack

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Malin Wallberg  

Jag fotograferar de flesta produkterna på Kamda.se. Bilderna får ni använda så länge ni talar om var de kommer ifrån. Jag svarar även i telefon, packar produkter, tar hand om vår facebooksida och nyhetsbrev och gör det mesta som behöver göras. 


Intresse: Fotografera

 

 

 

 

 

 

 Jonathan Fäldt
 

Jag arbetar främst med administrativt arbete, marknadsföring och inläggning av produkter men jag jobbar också med vårt lager.

Intresse: Studera

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kamdas Historia

MSF Trading startades år 2005 med e-handel av Magnus Fäldt. Efter något år startades tvspelsweb som e-butik. Det hörs redan på namnet vad vi var inriktade på då, tvspel och tvspelstillbehör. Vartefter tiden gick kom vi även in på fototillbehör, det började med mindre tillbehör så som filter, motljusskydd och fjärrkontroller som sedan växte sig till ljustält, stativ, kameraväskor och ännu mera filter. Numera heter företaget Phelt AB då vi har växt de senaste åren.

I september 2012 bytte tvspelsweb namn till kamda då huvudinriktiningen är kameratillbehör. År 2009 skrev folkbladet en artikel om tvspelsweb.


Vår verksamhet

Kamda.se är en återförsäljare som samarbetar med ett stort antal kameratillbehörsdistributörer. Vi kan erbjuda dig som kund större sortiment, lägre priser och tid att tänka igenom ditt köp tillskillnad från fysiska butiker - Tack vare att vår e-handel betjänar hela Sveriges kameraintresserade befolkning.


Vårt Ansvar

Kamda tror på att sprida kreativt skapande och innehåll genom fotografi och vi jobbar därför varje dag för att förenkla fotografers möjlighet att få tag på kameratillbehör som kan förenkla deras skapandeprocess.

Vi har ett välanvänt recensionssystem där kunder kan tycka till om våra om oss men även om våra produkter. Vi publicerar i princip alla recensioner såvida de inte innehåller personangrepp eller orelevant information (tillexempel: att kunden väljer att inte hämta ut varan men ändå ger en recension). Kamdas målsättning är att ändra oss efter kundernas förslag / önskemål antingen vi recensioner eller via mejl.

Kom ihåg: Vi är här för att tjäna dig! Har ni frågor är det bara att ringa 011-265012 och prata med någon av oss direkt. Ibland är vi inte tillgängliga på telefonen då hänvisar vi till mejlen info@kamda.se


 

Företagsinformation
Kamda.se drivs och ägs av Phelt AB. Företaget drivs från vårt kontor/lager i Norrköping. Phelt AB driver även webbutikerna iDiwa.se (modeaccessoarer) och Mizzy.se (löshår & skönhet). 


Adress:

Phelt AB 
Finspångsvägen 27 1tr  
60213 Norrköping

E-post:
info@kamda.se

Telefon:
011-265012

Org.nr:
 5568278542
Momsreg.nr/VAT-nr: SE556827854201Varumärken som säljs på Kamda.se:Haida Photography

Haida är kända för sina kamerafilter världen runt, Phelt AB har dessutom  ensamrätt i Sverige för att distribuera Haidas produkter.

Haida Photography är lokaliserat i Ningbo, en vacker hamnstad i Kina. Ningbo Hamnen, är den näst största djupvattenhamnen i världen. Hamnen har redan anslutit sin transport med alla de andra stora hamnarna runt om i världen. Haida grundades år 2007 och har specialiserat sig på forskning, utveckling och produktion av optiska glasfilter, i synnerhet de filter som monteras på kameraobjektiv, men de har även andra kameratillbehör. Haidas slagord är "Believe. We Can". Deras ambition är att erbjuda kamerafilter av den allra högsta kvaliteten till sina kunder. Många professionella fotografer menar att Haidas filter är jämförbara med kända märken som B+W, Leefilters och Cokin.

 


JJC
JJC,  står för Shenzhen JinJiaCheng Fotografi Equipment, är ett kinesiskt varumärke som nu har etablerat sig på marknaden för kameratillbehör. De tillverkar och utvecklar numera ett flertal egna produkter som de är unika med. JJC:s huvudverksamhet ligger i den kinesiska staden Shenzhen, där de har 200 anställda.

JJC Kameratillbehör, företaget har mer än 30 ingenjörer vars jobb är att utveckla tekniska kameraprodukter som exempelvis olika typer av trådlösa fjärrkontroller/ handremmar/ objektivlock med mera. JJC har även ett stort sortiment av motljuskydd. På Kamda.se kan du hitta ett stort sortiment av dessa produkter. Se gärna om vi har ett objektivanpassat/specialtillverkat motljusskydd som passar ditt objektiv - hör annars av dig till info@kamda.se så ska vi försöka köpa in ett som passar ditt objektiv.

KiwiPhotos
Vi distribuerar kiwiphotos adapterringar, vars uppgift är att göra så att objektiv och kamerahus passar ihop med varandra.