Kolumn Om Kamda

 

 

Om Kamda.se

Senast uppdaterad 2019-09-02

Kamda.se  - Svensk webbutik med tillbehör inom bild & media

Kamda.se är webbutiken som erbjuder tillbehör till kamera, objektiv, studion & smartphones och även andra hobbytillbehör till kundvänliga priser. I vårt onlinesortiment kan du bland annat hitta produkter som kameratillbehör från JJC, kamerafilter fråna Haida, K&F Concept, blixtar från Godox, Puluz kamerastabilisatorer, Jupio kamerabatterier, ljusbord A4 med USB, ND-filter, reflexskärmar, fjärrutlösare, videobelysning och kamerafilter.

Historien om Kamda.se och dig som kund

Anledningen till varför webbshoppen Kamda.se startades var bristen på butiker som erbjöd dig som kund ett stort sortiment kameratillbehör till lägre priser med snabba leveranser. Vårt motto var och är fortfarande "Alla är välkomna att handla här", då vi vill känna att du som kund är accepterad som den du är och känner dig varmt behandlad av oss med service som exempelvis: 1-3 dagars leveranstid.

Sedan start har vi ständigt utökat vårt sortiment med mer produkter, exempelvis: kamerariggar, sliders, tillbehör till DJI drönare, ljusbord & mobiltillbehör. Detta är ett bevis på att snabb mejlsupport, lägre priser och snabba leveranser uppskattas av kunder likt dig.

Hur är det möjligt med 1-3 dagars leveranstid?

Nu kanske du tänker, hur kan ni ha så snabba leveranstider? Anledningen är att vi alltid prioriterar dig som kund. Vårt fokus ligger i att skicka ordrarna så fort som inom 1 dygn vilket fungerar då vi inte lägger tid och resurser på att ha fysiska butiker levande med allt som det innebär: butikslokaler, butiksinredning och butikspersonal.

Din order levereras inom 1-3 arbetsdagar

Många andra webbutiker har inget eget lager i Sverige eller ens utomlands, vilket innebär att du som kund får vänta längre på din order. Vi har alla våra produkter i ett eget lager i Norrköping, på Finspångsvägen 27, vilket gör att alla ordrar skickas omgående.

Du får svar på mejlfrågor inom cirka 1 arbetsdag

Alla våra nöjda och återkommande kunder är det som driver oss framåt. Vi är enkla att nå via vår snabba mejlsupport: info@kamda.se

Kära kund, tveka inte heller att höra av dig om undrar över något. Vi är glada att hjälpa dig och svara på dina frågor då du som kund är viktigast för oss. Vi försöker att besvara inkommande mejl omgående senast inom 1 arbetsdag.

Det är viktigt för oss på Kamda.se att du som kund känner dig bekväm och angenäm när du handlar hos oss. 


Vi som arbetar på Kamda.se

 

Magnus Fäldt  

Grundare - Phelt AB

Malin Wallberg  

Fotograf, kreatör & webbdesigner

Olivia Eriksson  

Kundtjänst & Administration

Anette Eriksson  

Packning & Returer

 


Jonathan Fäldt 

Marknadsföring & Logistik


Kontaktinformation:
Kamda.se drivs och ägs av Phelt AB. Företaget drivs från vårt kontor/lager i Norrköping. Phelt AB driver även webbutiken Mizzy.se, löshår & skönhet. 

Adress:
Phelt AB 
Finspångsvägen 27 1tr. I slutet av före detta Caverions parkering inne på gården. 
60213 Norrköping

E-post:
info@kamda.se

Telefon:
011-265012

Org.nr:
 5568278542
Momsreg.nr/VAT-nr: SE556827854201