Tillbehör för produktfotografen med smartphone

I denna artikel kommer jag att ge dig tips på bra kameratillbehör till din smartphone så att du kan ta bättre bilder på dina produkter.

 

Produkttips nr.1 - Puluz ljustältbox 


Med detta ljustält kan du montera din egna fotostudio på bara några minuter, du kan expandera den här LED-ljusstudioen och placera den på vilken yta som helst för att få den perfekta bakgrunden till fotografering av mindre produkter. Det inbyggda ledljuset ger ett jämnt ljus som minimerar skuggor och reflektioner på dina produkter.Köp Puluz Ljustältbox med lysdiodsslinga

 

 

Produkttips nr.2 - JJC Mobilhållare SPS-1A

 

Standard 1/4" (tum) hongänga på mobilhållarens undersida gör det möjligt att fästa hållaren på ett kamerastativ. På mobilhållarens SPS-1A ovansida finns ett "hotshoe-fäste" som passar de flesta LED-lampor, blixtar och mikrofoner. Du kan rotera telefonen 360 grader för fotografering från olika vinklar.
Köp mobilhållare här!

 

Produkttips nr.3 - Puluz Skrivbordsstativ

 Köp Ministativ till mobilhållare här!

Denna produkt använder du för att minimera vibrationer och då ta skarpare bilder med din mobiltelefon. Med stativets standard 1/4" (tums) hangänga kan du enkelt montera dit JJCs SPS-1A mobilhållare.Tre benvinkelpositioner ger flexibilitet och möjliggör fotografering på oregelbundna ytor. Med ett stativ vet du också att du får samma vinkel på alla dina bilder.


 

Produkttips nr.4 - Godox LED-Belysning + JJC Klämma med kulled

Köp Led-belysning här!
Godox LED36 är en lättviktig kontinuerlig ljuskälla som drivs av AA-batterier. Den passar utmärkt för produktfotografering och videoinspelning och så vidare. Detta bärbara ljus ger hög ljusstyrka och exakt färgtemperatur. Du kan kontrollera ljusstyrkan genom att använda dimmerknappen och montera ihop flera Godox LED36.

På den här bilden monterade jag 3st Godox LED36 på en klämma med kulledshuvud som utan några problem kan fästas på bordskanter, hyllstolpar med mera. Tanken med Godox LED36 är att du ska kunna montera ihop tillräckligt många Godox LED36 tills att du är nöjd med belysningen.


Dessa produkttips som nämnts är en bra start för nybörjare. Följande produkttips är bra för dig som har särskilda önskemål på dina produktbilder.

 

Produkttips nr.5 - Puluz Panoramahuvud

 

Panoramahuvudet styrs av den medföljande infraröda fjärrkontrollen som kan kopplas till din smartphone via Bluetooth.

Krav: Din SmartPhone har Android 3.0 eller iOS 4.0 eller högre.

Ta en panoramabild genom att trycka på fotoknappen på fjärrkontrollen, då löser du ut din smartphone.
Köp Puluz Rund roterande produktbricka här!

 

Produkttips nr.6 - JJC KLS-SPL2BK Mobilobjektiv: Vidvinkel & Makro


Vidvinkelobjektivet gör att du kan fånga ett bredare synfält, vilket passar för familjefotografier, landskapbilder och selfies.

Makroobjektivet möjliggör högupplösta närbilder av små objekt, som passar för att ta bilder på blommor, mynt och insekter. Sammantaget kommer KIWIFOTOS smarta mobilobjektiv att förbättra dina SmartPhone-bilder och ge dig större möjligheter.


Tack för att ni läst min artikel!

 - Har artikeln hjälpt dig? Skriv gärna vad du tycker om den till mig: Jonathan@Kamda.se

 

Köp produkterna här