VIJIM Videolampa med diffusor & inbyggt batteri

37193 - VIJIM

● Videolampan ger ett mjukare sken tack vare silikonfodralet som diffuserar ljuset.
● Lätt att använda tack vare justerbar färgtemperatur och ljusstyrka.
● Inga extra batterier behövs då den drivs av ett uppladdningsbart batteri som laddas via USB-kabel.

499 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

VIJIM videolampa/LED-panel som ger klart vitt ljus tack vare 120 stycken starka lysdioder som dessutom passar utmärkt till vloggar och kreativ belysning.

● Videolampan ger ett mjukare ljus tack vare diffusorn (silikonfodralet).
● Lätt att använda tack vare justerbar färgtemperatur och dimbar ljusstyrka. 
● Inga extra batterier behövs då den drivs av ett uppladdningsbart batteri som laddas via USB-kabel.

Den här videolampan kan tack vare det medföljande blixtskofästet placeras i blixtskon på din kamera, smartphonehållare eller på din videorigg men LED-panelen är även försedd med en 1/4-tums gänga för att även passa andra tillbehör. Det ger dig stora möjligheter att välja belysningens placering och position efter just dina önskemål. Det går även att kombinera flera LED-paneler för att uppnå önskat resultat, till exempel om du vill ha en monterad på kameran och en på ett stativ bredvid som ger sidoljus. Du kan enkelt justera ljusstyrka och färgtemperatur med hjälp av reglagen som finns på kortsidan av panelen. Där finns en knapp för att stänga av eller starta lampan men också två rattar där den ena steglöst reglerar ljusstyrkan och den andra justerar färgtemperaturen steglöst mellan 3200-6500 Kelvin. LED-panelen passar därmed utmärkt för vloggar, videosamtal, intervjubelysning eller fotografering där du kan behöva justera ljuset efter din omgivning.

Tack vare sina 120 stycken lysdioder ger LED-panelen ett kraftfullt ljus. Det medföljande vita silikonfodralet skyddar dock delvis mot stötar men framförallt gör det att videolampan ger ett mer diffust och mjukare ljus vilket passar särskilt bra om den ska användas tillsammans med människor eller produkter eftersom den inte ger samma skarpa skuggor och reflektioner som utan. LED-panelen passar även dig som vill vara kreativ med färger eftersom 6 stycken färgfilter ingår vilka enkelt kan monteras innanför silikonfodralet. Detta kan vara användbart om du exempelvis vill ha ett varmare eller kallare ljus eller en starkare färgeffekt för att till exempel framhäva en produkt vid produktfotografering. Det uppladdningsbara batteriet driver lampan i cirka 2 timmar (beror dock på vilken ljusstyrka som används) och laddas enkelt via USB-C kabel. Det här är alltså en videolampa för dig som vill ha en kraftfull LED-panel med flexibla inställningar som passar alla dina olika projekt!

Vad ingår i paketet:
1x VIJIM VL120 Videolampa.
1x Silikonfodral.
6x Färgfilter.
1x USB-C Kabel.
1x Blixtskoadapter.
1x Bruksanvisning.

Specifikationer för VIJIM VL120 videolampa:
Passar:
- Blixtskofäste
- 1/4-tums gänga
Antal lysdioder: 120 stycken
Drivs av: 2100mAh Li-Ionbatteri 
Färgtemperatur: 3200-6500 Kelvin
CRI: 95+
Ljusstyrka: 3200  Lux / 0.3 meter, 
Dimensioner: 105x65x14mm
Ljusvinkel: 120 grader
Material: Metall
Vikt: 180 gram
Modellnummer: VL120
Varumärke: VIJIM


Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också