Så enkelt tar du fina produktbilder

En kombination av roterande produktplatta och ljustält från Puluz


- Även utmärkt för fotografen eller videografen som är i ständig rörelse.


Så varför denna kombination?
Tänk dig att kunna resa vart du vill i världen och dessutom kunna ta med dig kreativiteten som ljustältet och produktplattan kan hjälpa dig att presentera genom ett foto eller en video. I modern tid är detta det ultimata för Youtubern eller produktfotografen att på ett professionellt vis kunna visa upp produkter på köksbordet i sommarstugan eller kanske på någon av Europas sandstränder. Det smarta hopfällbara ljustältet från PULUZ är 40x40 centimeter och väger strax under ett kilo och kan enkelt, utan att ta någon större plats, transporteras med i resväskan eller stå stationärt i hemmet. I förpackningen medföljer även fem bakgrunder i färgerna svart, vit, blå, röd och gul, vilket ger dig möjlighet till stor variation i bilden eller videon. 

Ljustältet går alldeles utmärkt att använda med befintligt dagsljus och kräver därmed inga externa lampor om så inte önskas. Imponerande, eller hur?

Tips: Kom ihåg att innan eventuell avresa se över bakgrunderna så dom är strukna och inte ger en tråkig överraskning i form av ett väck eller ojämnhet som förstör bilden. För att inte förstöra bakgrunderna bör en tunn handduk användas mellan bakgrund och strykjärn.

Det är enkelt att bläddra och välja bland färgerna i ljustältets väska.

Köp Puluz Ljustält 40cm med 5 st bakgrunder

Varför inte förhöja kvalitén ytterligare i ditt foto- eller filmmaterial genom att addera en produktplatta? Plattan från Puluz är 18 centimeter i diameter och genom att köpa den tillhörande motorn som klarar upp till 5 kilo får du plattan att bli roterande. Detta blir ett enkelt sätt för dig genom att använda den medföljande fjärrkontrollen göra små vinkeländringar i den produkt du valt att fota eller rotera hela varv för den som vill visa upp produkten från alla dess vinklar i till exempel ett videoklipp. 

Tips: Om du vill ha en större produktplatta eller en annan struktur så kan du själv lägga en bricka i önskad storlek, färg och form på själva plattan.

Produktplatta, motor, laddningssladd och fjärrkontroll.

Köp Rund roterande produktbrick

Sammanfattning av produktbilden
Här nedan följer först en bild på hur det såg ut bakom kulisserna och sedan resultatet på vår valda produkt fotad i ljustältet i dagsljus. 
Kameran heter Canon 5D mark3 och objektivet är Canon 50mm 1,8. 
ISO: 100
Slutare: 1/400
Bländare: 1.8

Kameran och ljustältet står uppställt nära ett fönster för att kunna nyttja dagsljuset.

 

Den klara produktbilden.För detta resultat har det inte krävts mer än den produktplatta och ljustältet artikeln handlar om. Självklart är det en fördel om du känner din kamera väl och om inte annat är det ett roligt tillfälle att lära känna inställningarna och möjligheterna. För ett mer livfullt resultat kan ännu en fördel vara att känna sig hemma i sitt redigeringsprogram.

Det går alltså att hålla det enkelt och stilrent med väldigt få medel.

Artikel av: Escalier media Group
https://www.instagram.com/escalier.se/

Köp produkterna här