RFID-Skydd - Korthållare och plånböcker med skydd!

Filtrera produkter

Visar 15 produkter

Köp RFID-skydd

Upptäck vårt sortiment av RFID-skydd och korthållare, skapade för att kombinera säkerhet och stil i din vardag. Dessa smarta tillbehör är utformade för att skydda dina mest värdefulla kort - kreditkort, ID-kort och mer - från obehörig scanning och identitetsstöld, samtidigt som de håller dem organiserade och lättillgängliga.

 

Våra RFID-skydd är tillverkade med avancerad teknik som blockerar obehörig RFID-scanning, vilket skyddar dina personliga och finansiella uppgifter. De är tunna och lätta, vilket gör dem perfekta att bära i fickan eller väskan utan att ta upp mycket utrymme eller lägga till onödig vikt.

 

Våra korthållare erbjuder elegans och hållbarhet, tillverkade med kvalitetsmaterial som läder och rostfritt stål. De är designade med flera fack för att hålla alla dina kort organiserade och lättillgängliga. Vissa modeller inkluderar även ett inbyggt RFID-skydd för extra säkerhet.

Skydda dina kort från obehörig scanning och skador med våra RFID-skydd och korthållare. Med dessa tillbehör kan du vara säker på att dina kort är säkra och organiserade, samtidigt som du visar upp din personliga stil. Oavsett om du letar efter en present till någon speciell eller behöver uppgradera dina egna tillbehör, har vi det perfekta valet för dig. Lägg till den här viktiga delen i din dagliga rutin idag! 

Vad är RFID? 

RFID står för Radio Frequency Identification. Det är en teknik som använder radiovågor för att läsa och fånga information lagrad på en tagg som är fäst vid ett objekt. Taggarna innehåller elektroniskt lagrad information som kan läsas från upp till flera meter bort, beroende på typ av tagg och läsare.

 

Vad är RFID scanning? 

Scanning av RFID-taggar innebär processen att interagera med en RFID-tagg via en läsare för att få tillgång till informationen lagrad på taggen. I kontexten av RFID-skydd, avser scanning den obehöriga åtkomsten till informationen på en RFID-tagg, vilket kan leda till identitetsstöld eller finansiell bedrägeri.

 

RFID-tekniken har sina rötter i andra former av radiovågsbaserade tekniker, som exempelvis radar, och började utvecklas under andra världskriget. Den första kommersiella användningen av RFID var på 1960-talet, då den användes för att spåra boskap. Tekniken har sedan dess utvecklats och används nu i en mängd olika tillämpningar, inklusive passerkontroll, lagerhantering, betalningssystem och mer.

 

På senare år har användningen av RFID-teknik i kredit- och betalkort ökat, vilket har lett till ökade säkerhetsproblem. Detta har i sin tur lett till utvecklingen av RFID-skyddsprodukter, som blockerar obehörig scanning av RFID-taggar och hjälper till att skydda mot identitetsstöld och finansiell bedrägeri.