Mobilobjektiv & filteradapter för mobil & surfplatta

Filtrera produkter

Visar 14 produkter

Utforska den kreativa världen av mobilfotografering

Börja din fotografiska resa med vårt omfattande sortiment av mobilobjektiv och filteradaptrar. Vi erbjuder ett stort utbud av objektiv för att förvandla din mobil till en kraftfull fotoutrustning. Allt du behöver för att fånga dina bästa minnen.

Mobilobjektiv för varje behov

Från vidvinkelobjektiv för att fånga hela scenen, makroobjektiv för att fånga världens minsta detaljer, fisheyeobjektiv för att skapa en unik, sfärisk utsikt till telefotoobjektiv som låter dig zooma in på avlägsna motiv utan att förlora detaljer - vi har något för alla fotografiintressen.

Förbättra dina bilder med filteradaptrar

Våra filteradaptrar hjälper dig att skapa mer professionella och kreativa bilder med hjälp av kamerafilter till exempel  polariserande filter reducerar bländning och förbättrar färgmättnad, ND-filter (Neutral Density) hjälper till att kontrollera ljusintensiteten, Clear-Night filter minimerar ljusföroreningar för bättre nattbilder, och diffusionsfilter ger dina bilder en drömmande, suddig effekt.

Varumärken 

Vi är stolta över att erbjuda produkter från ledande tillverkare som Ulanzi, Zomei och Kiwifotos. Dessa märken är kända för sin pålitlighet, vilket säkerställer att du får de bästa tillbehören för din mobilfotografering.

Förbättra dina fotografiska färdigheter och uttryck din kreativitet med rätt verktyg - utforska vårt sortiment idag!