Godox AD360II-C WISTRO TTL Bärbar Blixt för Canon med PB960 Batteripack

33217 - Godox
4499 kr
Ordinarie 5699 kr , du sparar 1200 kr, (21%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Godox AD360II-C WISTRO TTL Bärbar Blixt för Canon med PB960 Batteripack.

Styrka, hastighet och trådlös drift är alla egenskaper hos denna AD360II WISTRO TTL Bärbara Blixt från Godox, som här inkluderar ett batteripack så att du har alla nödvändiga redskap för att gå ut och börja fotografera. Dess inställning förser dig med ett kraftfullt belysningssystem med blixtrör som uppskattningsvis ger dig 450 blixttagningar med full effekt, innan batteripacket behöver laddas om på nytt.


Du har valt att köpa AD360II-C med PROPAC PB960 batteripack

Vilket bra val! För med PROPAC PB960 Litium-Ion batteripack från Godox kommer du att kunna fotografera under en längre tid samtidigt som du njuter av snabbare återvinningstider. Batteripacket är utformat för att fungera med de allra flesta speedlights. Detta 4500mAh litium-Ion batteripack kommer att lyfta dina speedlights prestationsförmåga och ge 900-1800 blixttagningar med full effekt på en enda laddning. Batteripacket har även dubbla portar för att ge ström åt två stycken blixtar samtidigt och kommer att ladda upp blixtenheter på 1 sekund vid full ström. Blixten laddas om inom 3 timmar och har en displayskärm som larmar användaren om aktuell laddningsstatus och eventuella överhettningar. PROPAC PB960 levereras med ett bältesfäste och en axelrem för en ergonomisk bärning.


Vad gör AD360II-C WISTRO TTL Bärbara Blixt speciell?

Kraft i ett portabelt paket är den starka fördelen som du får av AD360II-C WISTRO TTL Blixt från Godox. Kombinera detta med blixtrörsdesignen som är kapabel till att ge dig en effekt på 360Ws och du kommer som resultat enkelt kunna skapa estetiskt vackert ljus i 360 grader som bara blir bättre med ljusmodifierare. En annan fördel med denna enhet är det inbyggda 2.4GHz radiosystemet som möjliggör ett pålitligt trådlöst driftsystem och kontroll för master/slavfunktionalitet med fullständig kompabilitet med Canon E-TTL / E-TTL II.

AD360II-C kan fungera som en vanlig blixtskomonterad blixt (speedlight), vilket inkluderar förmågan att tiltas från -15 till 90 grader och kan rotera i 270 grader (nästan ett helt varv) för studsteknik. Den har även ett styrnummer på 262 vid ISO 100 när du använder den tillsammans med reflektorn. För att ge blixten denna effekt med en återvinningstid på 0.05 till 4.5 sek krävs det att du använder dig av PB960 Litium-Ion blixt-batteripack, som ger dig tillräckligt med ström för att ta 450 blixttagningar med full effekt. Utöver dessa funktioner stödjer AD360II-C E-TTL / E-TTL II som möjliggör höghastighetssynkronisering, synkronisering vid första och andraridån. AD360II-C har också en trådlös kontrollport tillsammans med PC och 3,5 mm synkroniseringskontakter.


Produktegenskaper för AD360II-C:

Blixtens blixtrörsdesign skapar ett ljus som sprider sig i 360 grader som är enkelt att använda i kombination med ljusformare / ljusmodifierare.
AD360II-C har en effekt på 360Ws,som motsvarar ett märkt styrnummer på 262 'vid ISO 100 när reflektorn används.
Har ett inbyggt 2.4GHz radiosystem som tillåter blixten att vara inställd som en slavblixt och triggas 100m ifrån en sändare från Godox:s X-serie samt användas som en masterblixt där den kan trigga andra blixtar 70m bort. Detta system stödjer både Canons och Nikons TTL-system. En sändare från Godox X-serie kan trigga antingen en Canon-kompatibel eller Nikon-kompatibel blixt med TTL kommunikation, oavsett vilken sändare som används.
● Kompatibel med Canon E-TTL / E-TTL II, denna blixt erbjuder dig automatisk exponering och andra avancerade funktioner, som bland annat innefattar höghastighetssynkronisering upp till 1/8000 sek och synkronisering vid första och andraridån.
Blixthuvudet kan tiltas från -15 grader till 90 grader och roteras i 270 grader.
Manuell strömstyrning är tillgänglig från 1/1 till 1/128.
AD360II-C har förmågan att fungera som en optisk masterblixt eller slavblixt med fullständig TTL-funktionalitet.
Drivs med det separata batteripacket PROPAC PB960
Blixten AD360II-C erbjuder en återvinningstid på endast 0.05-4.5 sek.
En trådlös kontrollport som stödjer användningen av FT-16 system för manuell strömstyrning via kompatibel trigger.
Synkroniseringsalternativ med kabel inkluderar 3.5mm och PC-kontakt.
● Micro-USB port för mjukvaruuppdateringar.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också