Fodral och skärmskydd som skyddar din iPad Mini 6 (2021)

Anpassa
Filtrera här!

Filtrera produkter

Visar 13 produkter

Köp iPad Mini 6 Skärmskydd & Fodral

iPad Mini 6 är en kraftfull och bärbar surfplatta med högupplöst skärm och förbättrad kamera. För att skydda din enhet och förlänga dess livslängd är det viktigt att använda rätt tillbehör, som skyddande fodral och skärmskydd.

Fodral & Skal till din iPad Mini 6


Ett skyddande fodral kan hjälpa till att skydda din iPad Mini 6 från repor, stötar och andra skador som kan uppstå under användning. Fodralen finns i olika material, inklusive läder, silikon och TPU, och kan även ha olika funktioner som vikbara hållare, pennfack och sleep/wake-up-funktioner. Ett fodral kan också göra det enklare att hålla din enhet och förhindra att den glider ur händerna.

Skärmskydd

Ett skärmskydd är också en viktig del av att skydda din iPad Mini 6. Dessa tunna filmer appliceras direkt på skärmen och skyddar den mot repor och smuts, samtidigt som de behåller skärmens klarhet och känslighet. Det finns skärmskydd tillverkade av olika material, inklusive härdat glas och plast, som erbjuder olika nivåer av skydd.

Olika modeller

När det gäller de olika modellerna av iPad Mini 6 (A2567, A2568 och A2569), skiljer de sig åt i anslutnings- och lagringsalternativ. Modell A2567 är en WiFi-modell medan modellerna A2568 och A2569 är WiFi + Cellular-modeller som också kan anslutas till mobilnätverk. Alla modeller finns tillgängliga med olika lagringskapaciteter, från 64 GB till 512 GB. Valet av modell beror på dina specifika behov och hur du planerar att använda enheten.

Nya funktioner & hårdvara

iPad Mini 6 lanserades av Apple i september 2021 och är den senaste versionen av deras populära iPad Mini-serie. Den nya iPad Mini 6 har en skärmstorlek på 8,3 tum, vilket är något större än föregångaren iPad Mini 5 som hade en skärmstorlek på 7,9 tum. Den största förbättringen på iPad Mini 6 är processoruppdateringen. Den drivs av Apples senaste A15 Bionic-processor, som också används i de nya iPhone-modellerna. Denna nya processor ger en förbättrad prestanda och snabbare uppdateringshastighet jämfört med tidigare modeller. Dessutom har iPad Mini 6 en högupplöst Liquid Retina-skärm med en upplösning på 2266 x 1488 pixlar, vilket gör den idealisk för användning som produktivt verktyg.

iPad Mini 6 har också en förbättrad kamera, med en 12-megapixel huvudkamera och en 12-megapixel ultravidvinkelkamera på baksidan. Detta ger en förbättrad kameraupplevelse och möjligheten att ta fantastiska bilder och videor med enheten. Den nya iPad Mini 6 har också en uppdaterad design, med en smalare kant runt skärmen och en Touch ID-sensor integrerad i strömbrytaren på ovansidan av enheten. Den har också stöd för Apples senaste operativsystem iOS 15, som har en rad nya funktioner och förbättringar för användare.

Sammanfattningsvis är en iPad Mini 6 en kraftfull och bärbar enhet som kräver skydd för att förlänga dess livslängd. Ett skyddande fodral och skärmskydd är viktiga tillbehör för att skydda enheten från skador som kan uppstå under användning. Oavsett vilken modell av iPad Mini 6 du har är det viktigt att välja rätt tillbehör för att säkerställa att din enhet är skyddad och håller sig i toppskick.