Fodral och skärmskydd till din iPad Pro 11-tum (2020)

Anpassa
Filtrera här!

Filtrera produkter

Visar 7 produkter

Köp iPad Pro 11-tum (2020) Skärmskydd & Fodral

iPad Pro 11-tum (2020) är en kraftfull och mångsidig surfplatta med en imponerande skärm och avancerade funktioner. För att skydda din enhet och maximera dess livslängd är det viktigt att använda rätt tillbehör, såsom skyddande fodral och skärmskydd.

Fodral & Skal till din iPad Pro 11-tum (2020)

Ett skyddande fodral kan hjälpa till att skydda din iPad Pro 11-tum (2020) från repor, stötar och andra skador som kan uppstå vid daglig användning. Fodralen finns i olika material och designer, inklusive läder, silikon och TPU, och kan ha olika funktioner som vikbara ställ, pennfack och auto wake/sleep-funktioner. Ett fodral kan också ge bättre grepp och förhindra att enheten glider ur händerna.

Skärmskydd

Ett skärmskydd är en viktig investering för att skydda skärmen på din iPad Pro 11-tum (2020) från repor och smuts. Dessa tunna filmer eller skärmskydd i härdat glas appliceras direkt på skärmen och ger extra skydd utan att påverka skärmens känslighet eller bildkvalitet. Det finns olika typer av skärmskydd att välja mellan, beroende på dina preferenser och behov.

Modeller och specifikationer

iPad Pro 11-tum (2020) finns i olika modeller och konfigurationer. De olika modellerna kan skilja sig åt när det gäller anslutningsalternativ och lagringsutrymme. Vissa modeller erbjuder endast WiFi-anslutning, medan andra modeller erbjuder både WiFi och Cellular-anslutning för att ansluta till mobilnätverk. Du kan också välja olika lagringskapaciteter, från 128 GB upp till 1 TB, beroende på dina behov och önskemål.

Nya funktioner och prestanda

iPad Pro 11-tum (2020) lanserades av Apple i mars 2020 och är den senaste versionen av iPad Pro-serien. Den har en imponerande Liquid Retina-skärm med True Tone-teknologi och ProMotion, vilket ger levande färger och en smidig uppdateringshastighet på upp till 120 Hz.

Den drivs av Apples kraftfulla A12Z Bionic-chip och har avancerade funktioner som Face ID, en 12 MP huvudkamera med 4K-videoinspelning, och en 7 MP TrueDepth-frontkamera för FaceTime och selfies.

iPad Pro 11-tum (2020) stödjer även den senaste versionen av Apples operativsystem, iOS 15, som erbjuder en mängd nya funktioner och förbättringar för en ännu bättre användarupplevelse.

Modellnummer för iPad Pro 11 (2020)

Modellnummer A2068 tillhör iPad Pro 11-tum (2020) med Wi-Fi-anslutning. Detta modellnummer identifierar enheter som endast kan anslutas till Wi-Fi-nätverk.

Modellnummer A2228 tillhör iPad Pro 11-tum (2020) med både Wi-Fi och Cellular-anslutning. Denna modell kan anslutas både till Wi-Fi-nätverk och mobilnätverk för att möjliggöra internetanslutning överallt.

Modellnummer A2230 tillhör iPad Pro 11-tum (2020) med både Wi-Fi och Cellular-anslutning. Precis som A2228-modellen erbjuder den möjligheten att ansluta både till Wi-Fi- och mobilnätverk.

Modellnummer A2231 tillhör iPad Pro 11-tum (2020) med både Wi-Fi och Cellular-anslutning. Denna modell erbjuder samma anslutningsalternativ som de tidigare modellnumren, med både Wi-Fi- och mobilnätverksfunktioner.

Dessa modellnummer är användbara för att identifiera olika konfigurationer av iPad Pro 11-tum (2020) beroende på deras anslutningsalternativ och hjälper till att välja rätt enhet baserat på behoven hos användaren.

Anslutningar och portar

iPad Pro 11-tum (2020) har övergått till att använda en USB-C-port för laddning, dataöverföring och anslutning av tillbehör. USB-C-porten finns placerad på den nedre kanten av enheten, vilket ger enkel åtkomst till anslutningsmöjligheter. Utöver USB-C-porten finns även en Smart Connector på baksidan av enheten. Smart Connector gör det möjligt att ansluta kompatibla tillbehör, exempelvis Smart Keyboard, för att ge en förbättrad användarupplevelse.