3 varianter
- 45%
 Haida Drop-In ND-Filter Nano-Coating för M10/M10-II
 Haida Drop-In ND-Filter Nano-Coating för M10/M10-II
 Haida Drop-In ND-Filter Nano-Coating för M10/M10-II

Haida Drop-In ND-Filter Nano-Coating för M10/M10-II (ND1000 10-stop)

35338 - Haida

Filtern passar till Haida M10 och M10-II filterhållare och påverkar inte färgsättningen i bilden, vilket gör det idealiskt att kombinera med andra filter.

Kontrollera att du valt rätt!
599 kr
Ordinarie 1099 kr , du sparar 500 kr, (45%)
I lager (4 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Haida M10 Drop-In Nano-Coating ND1000, 10 stop som passar till M10 och M10-II filterhållare.

 Förbättrad exponeringskontroll och kreativ frihet: Med en optisk densitet på 3.0 och möjligheten att minska ljusgenomsläppet med 10 stopp, ger detta filter fotografen möjlighet att använda längre slutartider eller större bländaröppningar även i ljusa miljöer. Detta är särskilt värdefullt för att kontrollera skärpedjupet och förmedla rörelse i bilderna, vilket öppnar upp för mer kreativa fotoexperiment.
● Exceptionell klarhet och hållbarhet tack vare avancerade beläggningar: Tillverkat av högkvalitativt optiskt glas och försett med nanobeläggning, erbjuder detta filter inte bara ökad klarhet och färgtrohet utan också förbättrad motståndskraft mot smuts, vatten och olja. De tio lagren av antireflektionsbeläggning minimerar interna reflektioner och spökbilder, vilket säkerställer hög bildkvalitet under olika förhållanden.

Neutralt densitetsfilter påverkar inte färgsättningen i bilden och är idealiska för att kombinera med andra filter. Detta neutrala densitetsfilter monteras inom en drop-in-enhet som är specifikt designad för att passa mellan en separat tillgänglig Haida M10 Filterhållare och en adapterring för filterhållaren.

Filtret är tillverkat av optiskt glas för klarhet och färgtrohet. För att förhindra interna spökningar och reflektioner innehåller varje glassyta 10 lager av antireflektionsbeläggningar, vilket också erbjuder större skydd för filtersubstratet och hjälper till att hålla det rent under längre tid. Nanobeläggningen på detta Haida Drop-In Neutral Density Filter ger ett extra lager som resulterar i en förbättrad pärlningseffekt när ytan kommer i kontakt med vatten eller olja, vilket möjliggör mer effektiv rengöring.

Specifikationer för NanoPro ND-Filter för Haidas M10 system:
- Haidas M10 filterhållare HD4350
- Haidas M10-II filterhållare HD4695
Optisk densitet: 3.0
Ljusgenomsläpp: 0.1% 
Exponeringskompensation: -10 steg (-10 stop)
Material: Aluminium, Optiskt glas av hög kvalite
Modellnummer: HD4262
Varumärke: Haida

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också