JJC Motljusskydd & objektivlock för Leica Q-Serien Q3 Q2 Q1 Svart

39856 - JJC

● JJC LH-Q3 motljusskydd för Leica Q-serien reducerar effektivt ströljus och linsreflexer, förbättrar bildkvaliteten och förhindrar vinjettering.
● Tillverkat av högkvalitativ aluminiumlegering, erbjuder motljusskyddet robust och hållbart skydd för ditt objektiv
● Passar Leica Q3, Q2 och Q, med ett skonsamt bajonettfäste.

449 kr
I lager (5 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Motljusskydd och objektivlock för Leica Q-serien.

● Effektivt ströljusskydd:
JJC LH-Q3 motljusskydd för Leica Q-serien förhindrar effektivt oönskat ströljus från att komma in i objektivet. Dess speciella design förlänger och skuggar objektivänden för att passa den specifika brännvidden, vilket eliminerar risken för vinjettering och förbättrar bildkvaliteten genom att minska linsreflexer.
● Extra skydd och hållbarhet: Tillverkat av högkvalitativ aluminiumlegering, erbjuder motljusskyddet robust och hållbart skydd för ditt objektiv. Dess utökade storlek ger extra försvar mot oavsiktliga stötar och skador, vilket förlänger objektivets livslängd. Dessutom bidrar det medföljande objektivlocket till att skydda mot damm och fysiska påverkningar.

JJC LH-Q3 motljusskydd är speciellt designat för Leica Q3/Q2/Q-objektiv. Det förhindrar oönskat ströljus från att komma in i objektivet genom att förlänga och skugga änden på objektivet. Det är utformat för att passa objektivets specifika brännvidd så att det inte orskar vinjettering,. Motljusskyddet har en matt yta på insidan för att förhindra eller begränsa linsreflexer. Med den förlängda motljusskyddet får du även fördelen av extra skydd mot oavsiktliga stötar. 

Huvuddelen av motljusskyddet är tillverkat av högkvalitativ aluminiumlegering, robust och hållbar. Bajonettfattningen är tillverkad av syntetiskt harts, vilket inte skadar dina linser. Det levereras dessutom med ett objektivlock, vilket effektivt förhindrar damm från att komma in och skyddar mot oavsiktliga stötar.

I paketet ingår:
1x Motljusskydd.
1x Objektivlock.
1x Snodd.


Specifikationer för motljusskyddet:
Passar: 
- Leica Q3
- Leica Q2
- Leica Q3
Fäste: Bajonett
Färg: Svart
Material: Alumiumlegering, ABS
Storlek: Ф72.3x19mm
Vikt: 27.5 gram
Vändbart: Nej 
Modellnummer: LH-Q3 BLACK
Varumärke: JJC

Tipsa

Egenskaper

Tillverkare/för
Leica
Varumärke
JJC


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: