7Artisans 25mm f/0.95mm objektiv för Micro 4/3

37433 - 7Artisans

● Ljusstarkt för svagt ljus: 7artisans 25mm f/0.95 är idealiskt för svagt ljus, tack vare sin stora bländare som ger skarpa bilder.
● Kontroll över skärpedjupet: Med lågt f-tal skapar objektivet en distinkt separation mellan skarp förgrund och oskarp bakgrund, perfekt för porträtt och produktfotografering.
● Manuell kontroll och hållbarhet: Gedigen metallkonstruktion och manuella inställningar ger full kontroll och hållbarhet, med en avklickad bländarring som är fördelaktig för filmning.

4699 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

7artisans 25mm f/0.95mm objektiv för Micro 4/3 i gedigen metallkonstruktion. 

● Exceptionell ljusstyrka: 7artisans 25mm f/0.95 objektivets extremt låga bländartal (f/0.95) gör det perfekt för fotografering i svagt ljus. Den stora bländaröppningen gör det möjligt att ta skarpa och klara bilder även under utmanande
● Kreativ kontroll över skärpedjupet: Objektivets låga f-tal ger fotografen möjlighet att arbeta med ett mycket grunt skärpedjup. Detta möjliggör tydlig separation av motiv från bakgrunden, vilket skapar en effekt av hög skärpa i förgrunden medan bakgrunden blir mjukt oskarp. Detta är särskilt fördelaktigt för porträtt- och produktfotografering, där fokus på detaljer är av stor vikt.
● Robust konstruktion och manuell kontroll: Objektivet är byggt i en gedigen metallkonstruktion, vilket ger hållbarhet och en kvalitativ känsla. Eftersom det är ett manuellt objektiv, ger det fotografen full kontroll över inställningarna som slutartid, bländare och ISO. Den avklickade bländarringen möjliggör dessutom en mjuk och tyst justering av bländaren, vilket är en stor fördel vid filminspelningar.

Det här är ett mångsidigt objektiv som kännetecknas av en stor maximal bländare f/0.95 och manuella inställningar. Objektivet passar därför utmärkt för svagt ljus där du samtidigt får kontroll över skärpedjupet för att isolera motivet och använda selektiva fokuseringstekniker. Som komplement till detta är objektivet försett med ett par ultra-låga dispersionselement som kontrollerar kromatiska avvikelser och färgkanter i syfte att producera hög skärpa med korrekta färger. Med andra ord kan du ta skarpa bilder med en mjuk och vacker bokeh samtidigt som du får korrekta färger såväl i svagt ljus som under andra ljusförhållanden.

Med en närgräns på endast 25 cm kan du fotografera motiv på närmre avstånd vilket gör att det passar utmärkt för fotografering av porträtt, stilleben och produkter men passar såklart även bra för reportage och interiör. Bländarringen är avklickad vilket innebär att den roteras mjukt och tyst så att objektivet även kan användas vid filminspelningar. 

Eftersom objektivet är manuellt kräver det att du behärskar de manuella inställningarna slutartid, bländare och ISO men du får också full kontroll över din bild. Med det här objektivet slipper du även långsam autofokus eftersom du måste ställa in fokus själv. Med andra ord kan du få en mer precis fokusering och därmed en skarpare bild. 

I paketet ingår:
1x Objektiv.
1x Objektivlock.
1x Bakre objektivlock.
1x Manual engelsk.


Specifikationer för 7artisans 25mm f/0.95 objektiv
:
Passar: Micro 4/3 kamerahus
Sensorstorlek: Micro 4/3 
Zoom: Fast objektiv
Brännvidd: 25mm
Max bländare: f/0.95
Minsta bländare: f/16
Konstruktion: 9 grupper, 11 element
Närgräns: 25cm
Bländarlameller: 13st
Angle of view: 58.6 grader
Bildstabilisering: Nej
Autofokus: Nej
Material: Metall
Längd: 32 mm
Filterstorlek: 52mm
Diameter: Φ51 mm
Vikt: 587 gram
Modellnummer: A009B-M
Varumärke: 7artisans


OBS! Objektivet är helt manuellt ingen elektronisk överföring av data mellan objektiv och kamerahus.

Glöm inte!
UV-filter 52mm

Tipsa

Egenskaper

Kamerafattning
Micro 4/3 system
Varumärke
7Artisans
Bländare
F/0.95
Brännvidd
25mm


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: