5.0 2

Plånboksfodral med magnetskal för OnePlus 6 - DG.MING (Svart)

34098 - DG.MING
(2 recensioner)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Elegant plånboksfodral med läderkänsla för OnePlus 6 med avtagbart magnetisk skal från DG.MING!

Skyddet består av ett fodral med ett avtagbart skal. Dessa monteras enkelt ihop genom en magnet som sitter på skalets baksida och du lägger då bara på skalet på fodralets insida så fäster det där! Fodralet är designat för mobilen, vilket gör att fodralet är konstruerat med utskärningar för kamera, laddningsuttag, volymknappar, mikrofon och högtalare. Dessa utskärningar gör det möjligt för dig att komma åt alla knappar och funktioner även med skalet på.

Detta plånboksfodral är konstruerat med kortplatser och ett mindre sedelfack. Detta gör att du enkelt kan få med dig kort, som exempelvis ett bankkort eller legitimation, utan att behöva ta med dig hela din plånbok. Fodralet går även att ställa upp så att du lätt kan titta på film eller på videos utan att själv behöva hålla upp telefonen. 

Specifikationer för fodralet:
Passar: 
- OnePlus 6
Kortplats: 3st
Sedelfack: 1st
Färg: Svart
Material: PU-läder
Varumärke: DG.MING

Tipsa

Egenskaper

Modell
6
Tillbehör
Magnetskal
Tillbehör
Plånboksfodral
Tillbehör
Fodral
Tillverkare/för
OnePlus
Varumärke
DG.MING


0
0

Recensioner

NIKOLAOS TZOUGARAKIS

2020-01-15
stefan boberg

riktigt bra känsla på detta fodral, jämfört med billigare jag haft innan. lite tjockare däremot, men bara en vanefråga, och efter ett par veckor märktes det inte. väldigt nöjd med köpet relativt till priset 145:-

2019-11-10

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också