5.0 3

Fittest L-Bracket med handgrepp för Fujifilm FUJI X-T20 X-T10

33251 - Fittest
(3 recensioner)
549 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 1-2 dagar

Fittest L-bracket med handgrepp till Fujifilm FUJI X-T20 X-T10!

Handgreppet ger ett bekvämt grepp vilket är bekvämt när du använder kameran med lite tyngre optik eller när du använder kameran med enbart en hand. L-bracket gör att du kan montera kameran horisontalt eller vertikalt på ditt stativ med bibelhållen tyngdpunkt.

Fördelar med handgrepp till Fujifilm FUJI X-T20 X-T10
- Stabilare grepp! 
- Montera stående eller liggande på stativ

Specifikationer för handgrepp:
Passar:
- Fujifilm FUJI X-T20 X-T10
- Arca Swiss, RRS, Kirk, Wimberley, Markins, Sunwayfoto, Kangrinpoche, Benro, Siri etc
Vikt: 132 gram
Färg: Svart
Material: Aluminium CNC
Ingår: Handgrepp, insexnycklar
Modell nummer: LB-XT10/XT20
Varumärke: Fittest

Tipsa

0
0

Recensioner

Åke Nilsson

Mycket bra köp Toppen kommer att fortsätta handla hos er mycket nöjd.......

2018-09-13
Kjell Karlsson

Jag har vant mig vid att använda ett extra handgrepp på mina Fujikameror. Jag har stora händer och bär ofta kameran i handen. Jag har varit streetfotograf i 45 år, och inser värdet av att vara beredd att fånga ”The Decisive Moment” (Det avgörande ögonblicket) som, den legendariske Henri Cartier-Bresson kallade det. Att handgreppet dessutom har en inbyggd snabbkoppling för stativ är ju knappast en nackdel. På mina övriga tre kamerahus har jag Fijifilms originalhandgrepp, men då något sådant ännu ej levererats hit till Sverige till min nya X-T20, så valde jag denna gång att testa ett alternativ. Det verkar ha samma fina passform och består av samma stabila material som originalen, aluminium tror jag. Den vertikala delen, som jag sällan använder, gick lätt att demontera, och är lätt att sätta tillbaka vid behov. Verktyget, en sexkantnyckel, följer med.

2018-07-23
Christer Appelgren

Ergonomin hos X-T20 är inte så bra, det är svårt att hålla kameran på ett vettigt sätt utan att råka trycka på div knappar. Denna L-Bracket, kombinerat med ett tumstöd (thumbs grip) gav mig en kamera som fungerar.

2018-07-20

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också