3 varianter
 Ljustält kvadrat för produktfoton (Bakgrunder: svart, vit, röd, blå)
 Ljustält kvadrat för produktfoton (Bakgrunder: svart, vit, röd, blå)
 Ljustält kvadrat för produktfoton (Bakgrunder: svart, vit, röd, blå)
 Ljustält kvadrat för produktfoton (Bakgrunder: svart, vit, röd, blå)
4.5 2

Ljustält kvadrat för produktfoton (Bakgrunder: svart, vit, röd, blå) (50x50x50cm)

11808-00 - Fancier
(2 recensioner)

Storlek väljs i rullgardinsmenyn.

499 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vitt kvadratiskt ihopfällbart ljustält. Det används främst för produktfotografering men kan också användas vid fotografering av andra saker som t.ex. husdjur. 

Ett ljustält fungerar ungefär som en liten fotostudio. De vita ljustälten sprider det inkommande ljuset så att det blir jämnt medan de svarta tar bort reflexer från glittrande motiv. Därför passar svarta ljustält bättre för de som ska fotografera smycken, metaller och liknande. 

Med ljustältet medföljer 4st bakgrunder, vit, svart, blå och röd. De fästes enkelt med kardborre. Välj bakgrund efter behov och stryk gärna tyget innan så att du slipper fula veck.   

Vid produktfotografering vill man ha kontroll på ljuset. Ljustält kan användas i naturligt ljus, med blixt eller annan ljuskälla. Blixt kan med fördel användas då man kan rikta den mot taket eller mot väggen på ljustältet så att ljuset studsar fint på motivet. Videolampor kan också användas antingen genom att ställa dem utanför ljustälten så att de lyser igenom väggarna eller innuti tältet så att de lyser rakt på motivet. Det finns ingen ljussättning som är rätt eller fel. Olika produkter och motiv kräver olika ljussättningar för att se bra ut. Experimentera med olika vinklar och rikta ljuset från olika håll för att se vad som ser bäst ut. 

Ljustältet fälls lätt ihop och förvaras i medföljande väska.

Specifikationer:
Mått: 50x50x50cm 
Medföljande bakgrunder: vit, svart, blå & röd

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Mattias

Smidigt ljustält som nästan inte tar någon plats alls. Rekommenderar detta starkt !

2012-04-19
Jeanette l

Fick i present av min sambo. Fungerar jättebra till produktbilder och liknande, har även nu i efterhand kompletterat med belysningspaketet.

2010-04-16

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också