Nest Odyssey kameraväska/kameraryggsäck med hjul - Svart (Nest Odyssey 10 - 46 liter)

32322 - NEST

En smidig kameraväska med hjul och kombinationslås!

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Snygg kameraryggsäck/dragväska tillverkad i slitstarkt vattenresistent material med kodlås. Väggarna är vadderade för att skydda utrustningen mot bland annat fukt, smuts, repor och stötar.


En kameraryggsäck är lika användbar för fotografen med en liten kamerafamilj som fotografen med en större samling av kamera och tillbehör. De finns i flera storlekar och färger.  


Behöver du ett bra och säkert ställe att förvara din kamera och tillbehör hemma så är en kameraryggsäck ett utmärkt val då du kan samla allt på ett ställe samt att den skyddar utrustningen mot damm och möjligtvis också klåfingriga familjemedlemmar. Den är självklart också användbar vid vandring i skogen, staden eller resan för naturfotografen, porträttfotografering, sportfotografering osv. 


I väskan finns flyttbara vadderade väggar så att du kan forma facken efter just dina tillbehör. Insidan är ljusgrå och orange för att du enkelt ska kunna hitta dina kameratillbehör då de ofta är mörka i färgen. Det finns flera mindre fack som passar för mindre tillbehör. Väskans stora fack går även att låsa med kombinationslås.

Väskan har hjul och ett handtag av teleskoptyp vilket gör att den fungerar som en vanlig resväska. Axelremmarna är gömda i det bakre facket men kan tas fram när man hellre vill ha väskan på ryggen än på marken. De justerbara vadderade axelremmarna gör ryggsäcken skön och ergonomisk att bära. Ett regnskydd som man drar på med hjälp av resår ingår. Detta är bra då man kan använda sin kameraväska i regn utan att fukten tränger igenom. På ena sidan av ryggsäcken finns remmar som du kan fästa ett stativ i.

Vad får plats i ryggsäcken? 

1-2 digitala systemkameror (DSLR) med ett objektiv monterat.
14-tums laptop.
7-tums surfplatta.
5-6 extra objektiv eller blixtar.
Kabel, laddare, minneskort och andra mindre tillbehör.

Specifikationer för kameraryggsäcken/dragväskan:
Färg: Svart
Yttre mått: 37x26x48cm
Kameraväskans volym är räknat efter väskans längsta yttermått vilket ger cirka 46 liter. 
Innermått: 33,5x16x41cm
Vikt: 4680g
Inre material: 210D nylon
Yttre material: 750D vattentät twill
Modell: NTODY10
Märke: Nest 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: