5.0 1

7Artisans 18mm f/6.3 Mark II UFO objektiv för Sony E

39380 - 7Artisans
(1 recensioner)

● Mark II Nu uppdaterad med manuell fokus.
● Stort som ett huslock, perfekt för diskret gatufotografering!
● Ett vidvinkelobjektiv med fast bländare som utmanar fotografen.

799 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

7artisans 18mm f/6.3 Mark II UFO objektiv för Sony E.

● Portabilitet: Med en vikt på endast 58 gram är detta objektiv otroligt lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att ta med sig överallt.
● Diskret design: Den smala profilen gör att objektivet kan förvaras i jackfickan, perfekt för gatufotografering och spontana fototillfällen.
●  Manuell kontroll: Den manuella fokusringen och den fasta bländaren f/6.3 ger fotografer full kontroll över inställningarna, vilket förbättrar precisionen och kreativiteten i bilderna.

Det här objektivet är perfekt för "casual walk-around-fotografering" och vidvinkelbrännvidden passar även för gatu- och dokumentärfotografering. Det är dessutom ett smalt objektiv som gör att du kan ha kameran och objektiv i jackfickan när du är ute och går för att alltid vara redo för den perfekta bilden.

Detta objektiv tillhör vidvinkelfamiljen med sin brännvidd på 18mm och är designad för kameror för APS-C sensorer vilket gör det särskilt lämpligt för spegellösa kameror. Närgränsen är 30cm vilket gör att objektivet passar särskilt bra för natur-, dokumentär- och gatufotografering men fungerar såklart även vid exempelvis produktbilder eller när du vill fånga vardagliga ting på bild. 

Objektivet är även designat för att vara både kompakt och lätt vilket märks på vikten som endast är 58 gram. Detta gör att objektivet inte bara ser bra ut på din kamera utan det är även lätt att bära med sig vilket gör att det passar för de flesta fotosessioner. 

Gedigen metallkonstruktion
Objektivet är tillverkat av metall och saknar elektronisk överföring av data till kamerahuset. Objektivet betraktas därmed som manuellt och kräver att du behärskar de manuella inställningarna slutartid, bländare och ISO men du får också full kontroll över din bild. Med det här objektivet slipper du även långsam autofokus eftersom du måste ställa in fokus själv. Med andra ord kan du få en mer precis fokusering och därmed en skarpare bild. Det är med andra ord ett bra objektiv för att lära sig det och utvecklas som fotograf. 


I paketet ingår:
1x Objektiv.
1x Bakre objektivlock.
1x Objektivfodral.
1x Plastlåda.

Specifikationer för 7artisans 18mm f/6.3 UFO objektiv:
Passar: Sony E
Sensorstorlek: ASP-C
Fokus: Manuell fokus
Brännvidd: 18mm motsvarar 27mm APS-C
Max bländare: f/6.3
Minsta bländare: f/6.3
Konstruktion: 5 grupper, 6 element
Närgräns: 30cm
Bildvinkel: 76 grader
Bildstabilisering: Nej
Autofokus: Nej
Material: Metall
Filterstorlek: Nej
Vikt: 58 gram 
Modellnummer: A004BII-E
Varumärke: 7artisans


7artisans 18mm objektiv

Tipsa

Egenskaper

Kamerafattning
Sony E
Varumärke
7Artisans
Bländare
F/6.3
Brännvidd
18mm


0
0

Recensioner

Hans Einar Pettersson

Som jag förväntade mej. Mitt Sony-hus A6000 förvandlades till en kompaktkamera som ryms i en jack-ficka och bildkvalitén är bra så vitt jag kunnat se.

2024-01-15

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också