Black Friday 2023

Black Friday fredagen 17 november 2023

Längtar du till Black Friday? Här kan du läsa mer om årets största shoppingdag och när den infaller.

Black Friday hos Kamda.se

Denna mörka men ack så glädjefyllda dag laddar vi upp med riktigt bra erbjudanden här på vår e-butik. Du kommer att kunna fynda mängder med prylar som du längtat efter att få köpa. Det gäller oavsett om du är ute efter nya produkter till din kamera, studio, mobiltelefon eller andra hobbytillbehör.

Vill du få en påminnelse om när kampanjen börjar? Då föreslår jag att du går in och prenumerar på vårt nyhetsbrev bums! Psst... om du prenumerar på vårt nyhetsbrev kan det till och med vara så att du får veta först av alla när kampanjen drar igång. 

Vad är Black Friday?

Ursprungligen kommer Black Friday från USA där fredagen efter Thanksgiving varit ett startskott för julhandeln. Butiker har då öppet från tidig morgon till sen kväll och lockar med kraftigt prissänkta produkter och erbjudanden för att fånga ännu fler kunder. En av snackisarna kring Black Friday har varit köerna som ofta varit långa utanför varuhusen (något du slipper här på Kamda). Denna dag är i USA den allra största shoppingdagen med en otroligt omsättning under endast en dag. 

I Sverige har Black Friday framförallt varit en stor dag sedan början av 2010-talet. För varje år har dagen växt och slår varje år nya rekord. Idag räknas dagen som en av enskilt största handelsdagarna för Sverige. 

När är Black Friday? 

Datumet för Black Friday varierar men infaller alltid dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving som är fjärde torsdagen i november. 

År 2023 infaller Black Friday den 17 november.