4.3 3

Caden Axelväska för kameran i canvas - Kaffe

35903 - Caden
(3 recensioner)
439 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Denna snygga kameraväska i retrostil är gjord av vattenavstötande canvas. Den skyddar kamera och fotoutrustning mot smuts, damm, repor, stötar och fukt.


● Flexibel då innerväskan kan tas bort! 
● Rejäl innerväska som skyddar kameran.
● Väskan levereras med en bekväm axelrem.


Väskan för dig som gillar retrostil och som vill ha ordning och reda med många lättåtkomliga fickor och fack, utan att behöva öppna dragkedjan till det större utrymmet. Det större utrymmet har en skyddande innerväska med flyttbara mellanvägar med kardborre-fäste för anpassnng efter kamerautrustningen. Innerväskan kan plockas bort och då kan kameraväskan bli en vanlig väska i retrostil.

Vad får plats i väskan? 
1 digital systemkamera (DSLR) med ett objektiv monterat.
1- 2 extra objektiv.
Mindre tillbehör. 

Specifikationer för kameraväskan:
Färg: Kaffe
Yttre mått: 38x28x23cm 
Volym: 24 liter uträknat efter yttermåtten.
Vikt: 850 gram
Modellserie: F1
Varumärke: Caden

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Mats Kristoffersson

Bra produkt till ett rimligt pris. Läst tidigare recension där någon tycker att stoppningen är lite för klen och det stämmer väl men till transport passar den utmärkt. Helt nöjd.

2020-03-25
PETER OHLSSON

toppenprodukt till ett väldigt rimligt pris ! rekommenderas

2020-02-08
Fredrik Johansson

Mycket bra väska för sitt pris. Slitstark är väskan då jag vandrar i skog och mark med den. Den är större än man tror och rymmer mycket saker. Såg inte det på bilderna vad jag minns att det finns två spännen under väskan som man kan fästa fast sittunderlag eller kamera stativet som jag gör. Två saker som jag hade velat ändra är: 1. Skulle ändra om så att självaste väskan är vadderad istället för att det är ett "inlägg" eller åtminstone lite mer styv så att det blir lättare att plocka ur saker och lägga in saker med en hand utan att självaste öppningen tar emot. 2. Främre dragkjedja skulle vara lite, lite bättre så att man kan öppna alla facken med en hand.

2020-01-25

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också