4.0 1

CaseMe Plånboksfodral med magnetskal för Galaxy S9 (Svart)

33461 - CaseMe
(1 recensioner)
149 kr
Ordinarie 219 kr , du sparar 70 kr, (32%)
I lager (3 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Elegant plånboksfodral med avtagbart magnetisk skal från CaseMe för Samsung Galaxy S9. 

Skyddet består av ett plånboksfodral med ett avtagbart skal. Dessa monteras enkelt ihop genom en magnet som sitter på skalets baksida och du lägger då bara på skalet på fodralets insida så fäster det där!

Plånboksfodralet är tillverkat av konstläder och öppnas och stängs med en magnetisk tryckknapp . Med plånboksfodralet kan du på ett smidigt sätt skydda din smartphone  mot damm, otrevliga repor, fettfläckar, hårda stötar och vardagligt slitage och samtidigt bära med dig bankkort, körkort osv. Detta gör att du slipper bära med dig din smartphone och en plånbok var för sig utan istället har allt på samma ställe. Plånboksfodralet är konstruerat med plats för kort och sedlar. På baksidan finns ett fack för kvitton, några mynt.


Skalet är tillverkat av hårdplast och konstläder. Du kommer åt alla knappar och funktioner även med skalet på, då skalet är konstruerat med utskärningar för exempelvis kamera, laddningsuttag, högtalare och volymjustering. Skalet skyddar även din iPhone mot smuts, repor och stötar.

Detta smarta skydd passar perfekt för dig som vill skydda din smartphone på ett snyggt och smart sätt, då du både har ett plånboksfodral, samtidigt som du kan ta ut mobilen och ändå kunna skydda den, fast i skalet istället.

Ett elegant och stiligt och smart skydd för dig som är rädd om din smartphone. Specifikationer för fodralet:
Passar:Samsung Galaxy S9
Kortplats: 7st varav 1 st för Id-kort
Färg: Svart
Material: PU-Läder, PC
Ingår: Fodral, skal, rem
Varumärke: CaseMe

Tipsa

Egenskaper

Material
PU-läder
Modell
Galaxy S9
Tillbehör
Plånboksfodral
Tillbehör
Magnetskal
Tillverkare/för
Samsung
Varumärke
CaseMe
Varumärke
CaseMe
Färg
Svart


0
0

Recensioner

Hanna Andersson

Jag är nöjd! Funktionen är perfekt. Den var inte riktigt så snygg som på bilden, därför får den inte full poäng. Den är svart med ljusbruna/orangea sömmar, ful kombination. Har tappat telefonen en gång och den höll!

2018-06-04

Skriv en recension om produkten

Betyg: