0.0 1

Haida Stjärnfilter 8x (72mm)

12480-00 - Haida Photo
(1 recensioner)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Stjärnfilter 8x kallas också starfilter och är ett så kallat effektfilter. Stjärnfilter finns i olika styrkor och desto högre tal som anges desto fler ljuspunkter får den blivande stjärnan, t.ex 8x starfilter ger 8st ljusstrålar på stjärnan.

Ytan på stjärnfilter är etsad med ett fint rutnät. Det är brytningarna i rutnätet som skapar de fina stjärnorna.
Stjärnfilter används främst i mörker där det finns punktbelysning att skapa stjärnor av men filtret kan även användas i dagsljus.  

Många använder stjärnfilter för att få stämningsfulla bilder i mörker och används mest under vintern när man tänder mycket ljus men de kan också användas för att få lite extra "bling bling" på smycken och dylikt. Vid stadsfotografering kan även ett stjärnfilter ge det där lilla extra!

Specifikationer:
Filterstorlek: 72mm
Styrka: 8x
Material: Glas
Märke: Haida

Tipsa

Egenskaper

Filterstorlek
72mm

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Melinda Andersson

Jag köpte mig ett Effektfilter 8x Star till min Nikon D200! Det ångrar jag inte en sekund! Bilderna jag numera kan ta blir så mycket bättre och snyggare när man ser fina stjärnor istället för endast en \"klump\" med ljus. Exempel på bilder jag har tagit är: stearinljus, ljuset som kommer fram mellan löven på ett träd, solen och även på saker där det blänker lite extra! Om jag är nöjd? Mycket nöjd! Tusen tack tvspelsweb!

2010-11-07

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också