Fancier kameraryggsäck Delta - 38 Liter

12891-00 - Fancier

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Snygg kamerayggsäck som är tillverkad i vattenresistent canvas som skyddar din inre utrustning från bland annat vatten, sand, repor och damm.

En kameraryggsäck är lika användbar för fotografen med en liten kamerafamilj som fotografen med en större samling av kamera och tillbehör. De finns i flera storlekar och färger. Väggarna i väskan är borttagbara så att du kan justera facken för just dina tillbehör. Behöver du ett bra och säkert ställe att förvara din kamera och tillbehör hemma så är en kameraryggsäck ett utmärkt val då du kan samla allt på ett ställe samt att den skyddar utrustningen mot damm och möjligtvis också klåfingriga familjemedlemmar. Den är självklart också användbar vid vandring i skogen för naturfotografen, porträttfotografering, sportfotografering osv. Ryggsäcken har skumvadderade remmar och den ergonomiskt utformade selen fördelar vikten bra. Väskan har även en frontficka för en laptop. Den öppnas och stängs med hjälp av dragkedjor samt ett knäppe. 


Canvas är ett mycket tåligt tygmaterial som används vid tillverkning av bland annat segel, tält, markiser, skor och andra produkter där slittålighet krävs.

Vad får plats i kameraryggsäcken?
1-2 digitala systemkameror med objektiv monterat.
3-5 extra objektiv eller blixtar.
14" tum laptop.
Andra mindre tillbehör.

Specifikationer för kameraryggsäcken:
Yttermått: 315x275x435mm
Ryggsäckens volym är räknat efter ryggsäckens längsta yttermått vilket ger 37,682 liter.
Innermått: 280x150x390mm
Färg: Militärgrön
Vikt: 1810g

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också