5.0 1

Fancier kameraväska Kong - 14.5 Liter

13137-00 - Fancier
(1 recensioner)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Snygg smidig kameraväska tillverkad i vattenresistent material som skyddar din kamerautrustning mot smuts, damm, repor, stötar och fukt. 

En kameraväska är lika användbar för fotografen med en liten kamerafamilj som fotografen med en större samling av kamera och tillbehör. De finns i flera storlekar och färger.  

Behöver du ett bra och säkert ställe att förvara din kamera och tillbehör hemma så är en kameraväska ett utmärkt val då du kan samla allt på ett ställe samt att den skyddar utrustningen mot damm och möjligtvis också klåfingriga familjemedlemmar. Den är självklart också användbar vid vandring i skogen för naturfotografen, porträttfotografering, sportarenor för sportfotografering osv. 

I väskan finns flyttbara vadderade väggar så att du kan justera facken efter just dina tillbehör. Insidan är orange för att du enkelt ska kunna hitta dina kameratillbehör då de ofta är mörka i färgen. Den justerbara axelremmen som är vadderad gör väskan skön och ergonomisk att bära.

Ett regnskydd som man drar på med hjälp av resår ingår. Detta är bra då man kan använda sin kameraväska i regn utan att fukten tränger igenom. Väskan öppnas och stängs med hjälp av dragkedjor.

Den främre fickan skyddar med sitt hårdare yttre den inre utrustningen på ett säkert sätt. 

Vad får plats? 
1 digital systemkamera (DSLR) med ett objektiv monterat.
2-3 extra objektiv eller blixtar.
Kabel, laddare, minneskort och andra mindre tillbehör.

Specifikationer för kameraväskan:
Färg: Svart
Yttre mått: 27x21,5x25cm
Kameraväskans volym är räknat efter väskans längsta yttermått vilket ger 14.51 liter.
Innermått: 23,5x16x19cm
Vikt: 661g
Material: 210D Nylon
Märke: Fancier 


Specifikationer

Kingkong II series bags are fashionable and light. Its external materials is made form 1680D water-proof nylon protecting inside equipment from water, sand and dust. Its additional built-in rain cover ensures equipments safely to be used under awful weathers. The front pocket cover adopts thermal pressure forming craft which can protect inside equipments safely. 

Tipsa

0
0

Recensioner

Nikolina Pettersson

Jag tycker den är jättebra, precis de man förväntar sig ! :)

2018-11-12

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också