- 14%
 Fancier kameraväska Speed - 16 Liter
 Fancier kameraväska Speed - 16 Liter
 Fancier kameraväska Speed - 16 Liter
 Fancier kameraväska Speed - 16 Liter
5.0 2

Fancier kameraväska Speed - 16 Liter

13139-00 - Fancier
(2 recensioner)

En prisvärd kameraväska WB-9048 ! Utförsäljning mer än 10% rabatt

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Stilren kameraväska tillverkad i vattenresistent material som skyddar din kamerautrustning mot smuts, damm, repor, stötar och fukt.

En kameraväska är lika användbar för fotografen med en liten kamerafamilj som fotografen med en större samling av kamera och tillbehör. De finns i flera storlekar och färger. Behöver du ett bra och säkert ställe att förvara din kamera och tillbehör hemma så är en kameraväska ett utmärkt val då du kan samla allt på ett ställe samt att den skyddar utrustningen mot damm och möjligtvis också klåfingriga familjemedlemmar. Den är självklart också användbar vid vandring i skogen för naturfotografen, porträttfotografering, sportarenor för sportfotografering osv. 


I väskan finns flyttbara vadderade väggar så att du kan justera facken efter just dina tillbehör. Insidan är ljusgrå för att du enkelt ska kunna hitta dina kameratillbehör då de ofta är mörka i färgen. Den justerbara axelremmen som är vadderad gör väskan skön och ergonomisk att bära. Ett regnskydd som man drar på med hjälp av resår ingår. Detta är bra då man kan använda sin kameraväska i regn utan att fukten tränger igenom. Väskan öppnas och stängs med hjälp av dragkedjor och ett knäppe.


Vad får plats i väskan? 

1 digital systemkamera (DSLR) med ett objektiv monterat.
3-4 extra objektiv.
Kabel, laddare, minneskort och andra mindre tillbehör.

Specifikationer för kamerväskan:
Färg: Grå
Yttre mått: 31x24,5x20,5cm
Kameraväskans volym är räknat efter väskans längsta yttermått vilket ger 15.57 liter.
Innermått: 25x22x15cm
Vikt: 941g
Material: Canvas
Modellnummer: WB-9048
Märke: Fancier
Tipsa

0
0

Recensioner

Eva Persson

Jätte bra som handväska använder den inte som kameraväska.-)

2018-12-17
Madeleine Westin

Precis en sådan som jag sökte👍🏼 Jag får i min systemkamera, ganska stor, stor plånbok och en vattenflaska👍🏼 Mobilen och lite annat får plats i andra fickor. Älskar att det ingår ett regnskydd. En toppentrevlig är dragkedjan på ’locket’, som gör allt mycket smidigt. Rekommenderas!

2018-07-30

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också