Fancier kameraväska Vista - Röd 5 liter

20826 - Haida Photo
249 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-2 dagar

Snygg kameraväska tillverkad i vattenresistent material som skyddar din kamerautrustning mot smuts, damm, repor, stötar och fukt. 

En kameraväska är lika användbar för fotografen med en liten kamerafamilj som fotografen med en större samling av kamera och tillbehör. De finns i flera storlekar och färger.  

Behöver du ett bra och säkert ställe att förvara din kamera och tillbehör hemma så är en kameraväska ett utmärkt val då du kan samla allt på ett ställe samt att den skyddar utrustningen mot damm och möjligtvis också klåfingriga familjemedlemmar. Den är självklart också användbar vid vandring i skogen för naturfotografen, porträttfotografering, sportarenor för sportfotografering osv. 

I väskan finns flyttbara vadderade väggar så att du kan justera facken efter just dina tillbehör. Insidan är ljusgrå för att du enkelt ska kunna hitta dina kameratillbehör då de ofta är mörka i färgen. Den justerbara axelremmen som är vadderad gör väskan skön och ergonomisk att bära.

Ett regnskydd som man drar på med hjälp av resår ingår. Detta är bra då man kan använda sin kameraväska i regn utan att fukten tränger igenom. Väskan öppnas och stängs med hjälp av dragkedjor

Vad får plats i väskan? 
1 digital systemkamera (DSLR) med ett objektiv monterat.
1 extra mindre objektiv.
Mindre tillbehör. 

Specifikationer för kameraväskan:
Färg: Röd, grå & svart
Yttre mått: 20x14x18cm
Kameraväskans volym är räknat efter väskans längsta yttermått vilket ger 5 liter.
Vikt: 375g
Material: 420D Nylon
Märke: Fancier 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också