5.0 4

Godox LEDP260C Ultratunt kontinuerligt videoljus (36x24cm)

32860 - Godox
(4 recensioner)

Godox LEDP260C Kontinuerliga videoljus är utmärkt vid makrofotografering, produktfotografering och vid videoinspelningar.

1199 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Godox LEDP260C Kontinuerliga videoljus är utmärkt vid makrofotografering, produktfotografering och vid videoinspelningar.

● Den stora och tunna LED-panelen ger dig ett mjukt och jämnt ljus.
● Du kommer att bibehålla en korrekt färgtemperatur med denna LED-panel.
● Fjärrstyrd med 16 kanaler och kan konfigueras i 6 grupper.
● Justerbar styrka och färgtemperatur, se nedan:


● Kan drivas med batteri eller medföljande DC-adapter.
● Stor LCD-panel: 36x24x2.7cm (W x L x D)

Vad ingår i detta videoljus-paket:
[1st] Godox LEDP260C kontinuerliga videoljus
[1st] Fjärrkontroll för LEDP260C
[1st] Avtagbart fäste
[1st] Nätadapter (AC-adapter)
[1st] Användarmanual (eng)

Observera att batteri inte ingår, kan köpas separat nedan! [drivs med 2st batterier som motsvarar NP-F970 eller NP-F550]

Tipsa

0
0

Recensioner

Daniel Haile Tesfamariam

2019-10-06
Christian Svensson

Se min andra recension angående samma produkt.

2019-10-05
Christian Svensson

Detta är en fantastisk LED panel till foto/filmljus, väldigt stark om man vill och går att sänka så den blir 10% på lägsta och högsta läget, så vid 3300k kan den vara 10% och vid 5600k går den också till 10%. Om du justerar mellan 3400k och 5500k så blir det lägsta dimbara 25% men det går att diffusa den med lite egna trick vilket jag anser man bör göra ändå för att få bort upplevelsen av varje leddiod för sig som kan vara lite irriterande om ljuset är nära. Jag är nöjd som tusan i alla fall, fjärrkontrollen är kanon och jag köpte 2 st paneler för att få mer kontroll över ljuset, bildkvalitén när jag filma blev riktigt fin, härligt djup i skuggor och ljust och fint i ansiktet, det såg proffsigt ut. Jag hade dock en panel som var lite strulig med första leveransen, den hade en del flimmer men eftersom Kamda hade sån otroligt bra kundservice så skicka Olivia en ny som jag hade inom 2 dagar och då skicka jag tillbaka den trasiga. Inget tjafs angående varan först i 10 mail som det är ibland med vissa butiker och det uppskattar jag enormt, kändes tryggt och befriande för en gångs skull. Det visar att dom litar på sina kunder och att dom inte utgår ifrån att kunderna är helt blåsta och inte vet vad dom pratar om så ett stort plus till Kamda där. Just nu är jag supernöjd med mina Godox LED och Kamda som butik och jag rekommenderar definitivt denna produkten och butiken. Att kunna ställa in ljuset med fjärren och ställa in kanaler på fjärren så jag styr var panel för sig med mina fjärrkontroller är kanon. Det går så klart att styra båda med samma fjärr men jag tyckte bara det var enklast just nu att ha dom separat. Fjärren har A-F och 16 kanaler på varje så du kan alltså ha 96 kanaler som du styr separat med fjärren, tror ingen har så många paneler men om du vill så kan du. Tack för att ni finns och hade just den produkten jag behövde!

2019-10-05
Erik Borelius

Suveränt bra. Nu lätt att ställa det perfekta ljuset på ett enkelt sätt

2018-11-21

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också