Haida M10-II Master Kit för 100mm kamerafilter

36784 - Haida

● Komplett kontroll: Kitet ger fotografen fullständig kontroll över exponering och skärpedjup anpassade för varierade ljusförhållanden och kreativa behov.
● Flexibel användning Med den uppgraderade M10-II filterhållaren och dess halkfria design, snabblåsning och kompatibilitet med flera adapterringar.

8999 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Haida M10-II -  Det Ultimata Masterfilterkitet.

Haida M10-II Master Filter Kit är en mångsidig samling filter, utformad för att höja kvaliteten på urbana- och landskapsfotografi. Kitet omfattar både neutrala densitetsfilter och graduerade neutrala densitetsfilter, vilka erbjuder möjlighet att skräddarsy exponering och därmed få större kontroll över både slutartider och skärpedjup. En ytterligare fördel är det inkluderade roterande cirkulära polariseringsfiltret, som effektivt minimerar oönskade reflektioner och bländning, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för varje fotograf som strävar efter perfektion i sina bilder.

Haida M10-II filterhållare - En ny generation av anpassningsbarhet och komfort
Haida M10-II filterhållare revolutionerar sättet du fäster filter på dina objektiv. Genom enkel montering via en valbar adapterring, är denna andra generationens design inte bara bakåtkompatibel med adapterringarna från den tidigare M10-modellen, utan den erbjuder också en förbättrad användarupplevelse. M10-II kan hålla upp till tre rektangulära filter med måtten 100mm i bredd och 2mm i tjocklek, samt ett M10-II specifikt drop-in filter, exempelvis det dedikerade M10-II CPL-filtret som är tillgängligt separat.


Halkfri design
Med sin uppgraderade, halkfria design garanterar M10-II säker hantering i olika väderförhållanden, vilket gör fotograferingen smidigare och mer tillförlitlig. Filterhållarens nya låsmekanism möjliggör snabb och enkel fastsättning till adapterringarna, medan de uppdaterade filterguiderna enkelt klickas på plats utan behov av skruvar - en betydande förbättring från den föregående modellen. Dessutom säkerställer en innovativ låsknopp att hållaren förblir stadigt på plats även när den roteras, vilket ger ökad stabilitet och pålitlighet under fotografering.


Filterguiderna i en filterhållare är de delar där du sätter in och fäster dina filter. De fungerar som spår eller skenor där de rektangulära (och ibland kvadratiska) filterna kan glida in och hållas på plats framför objektivets lins.

Haida M10-II Drop-In Cirkulärt Polariseringsfilter - Precision och klarhet för dina fotografier

Haida cirkulära polariseringsfilter från Haida är designat specifikt för M10-II Filterhållaren, är ett verktyg för att dramatiskt minska reflektioner och bländning. Med sin specialtillverkade aluminiumram, som passar perfekt mellan Haida M10-II Filterhållaren och valfri adapterring, ger detta filter en närmare och säkrare passform som förbättrar skyddet för ditt optiska glas. Dess konstruktion i optiskt glas garanterar enastående klarhet och färgtrohet, samtidigt som den tillåter oberoende rotation för att finjustera polariseringseffekten.

Polariserat ljus för förbättrade fotografier
Genom att filtrera bort polariserat ljus, minskar detta filter effektivt distraktioner från reflektioner och bländning, särskilt från icke-metalliska ytor. Det hjälper inte bara till att rensa upp dis i avlägsna vyer för att avslöja djupare färger och förbättrad kontrast, utan det är också mest effektivt när det används i en rät vinkel mot solen. Detta gör det till ett idealiskt val för användning med både digitala kameror och autofokuserande objektiv, där linjära polariseringsfilter kan interferera med kamerans exponerings- och fokuseringsmekanismer.

Med sitt lager av anti-reflektionsbeläggningar på varje glasyta, bekämpar filtret även interna spökbilder och reflektioner. Dessa beläggningar bidrar ytterligare till att skydda filtret mot elementen, samtidigt som de underlättar rengöring och underhåll.

ND8, ND64 och ND1000 Filter - Mästerverktygen för Exponeringskontroll

ND8, ND64 och ND1000 filtrerna är oumbärliga verktyg för fotografer som vill förfina sin exponeringskontroll och kreativa uttryck. Dessa Neutral Density (ND) filter, som reducerar ljusinsläppet till kamerans sensor utan att påverka färgbalansen, erbjuder en bred palett av möjligheter för att manipulera både rörelseoskärpa och skärpedjup i dina bilder.

ND8
ND8-filtret, även känt som ett 3-stops filter, minskar ljusmängden som når sensorn med 1/8 av det ursprungliga värdet. Detta gör det idealiskt för lätt justering av exponeringen eller för att skapa en svag suddighet i rörliga objekt under ljusa dagar.

ND64
ND64-filtret tar detta ett steg längre genom att erbjuda en 6-stops ljusreduktion, vilket minskar ljusinsläppet till 1/64. Detta filter är perfekt för att fånga dramatiskt rörelseoskärpa i dagtid, såsom mjukgörande av vattenfall eller moln på himlen, samtidigt som det möjliggör användning av breda bländare för skärpedjupsstyrning utan överexponering.

ND1000
ND1000-filtret, ett kraftfullt 10-stops ljusreduktionsfilter, transformerar helt sättet på vilket du kan fotografera med sin förmåga att reducera ljusinsläppet till endast 1/1000 av det inkommande ljuset. Detta extremfilter öppnar dörren till extremt långa exponeringstider även mitt på dagen, vilket möjliggör att man kan fånga rörelser i scener som annars skulle vara omöjligt att visualisera, såsom att förvandla vågor till en dimmig slöja eller att helt sudda ut rörliga objekt i en livlig stadsscen.

Tillsammans ger ND8, ND64 och ND1000 en dynamisk trio för fotografer som vill utöka sina tekniska och kreativa gränser. Genom att erbjuda möjligheten att finjustera exponeringen och skapa unika visuella effekter, blir dessa filter ett måste i varje fotografs verktygslåda, oavsett om du vill fånga subtila rörelser eller skapa surrealistiska landskap i ditt fotografiska arbete.

Haidas avancerade graduerade neutrala densitetsfilter (GND) inkluderar tre huvudtyper: hårdtonat, mjuktonat, och omvänt hårdtonat, alla designade för Haida 100 eller 100-Pro Filterhållare. Dessa filter är avsedda att förbättra landskapsfotografering genom att balansera ljusförhållandena i utmanande scenarier, särskilt vid starka kontraster mellan himmel och mark.

Hårdtonat GND 0.9
Hårdtonat GND 0.9 Filter (3-Stop) är idealt för scener med väldefinierade horisonter, där det effektivt reducerar himlens ljusstyrka för att undvika överexponering, samtidigt som det behåller naturlig exponering i resten av bilden.

Mjuktonat GND 0.9 
Mjuktonat GND 0.9 Filter (3-Stop) passar bäst för situationer där gränsen mellan himmel och mark är mindre tydlig, som i dimmiga landskap. Filtert erbjuder en smidig övergång från mörkt till ljust, vilket hjälper till att skapa en välbalanserad ljusfördelning.

Omvänt hårdtonat GND 0.9
Omvänt hårdtonat GND 0.9 till 0.3 filter (3- till 1-Stop) är särskilt utvecklat för fotografering under soluppgång och solnedgång, där ljusintensiteten nära horisonten hanteras genom ett gradvis avtagande av filterdensiteten från mitten och utåt.

Stöttåligt optiskt glas
Varje filter är gjort av stöttåligt optiskt glas med 10 lager anti-reflekterande nano-beläggningar för att minimera interna reflektioner och förbättra bildens klarhet. Ytterligare 10 lager av represistent och hydrofob beläggning stöter bort vatten och olja, vilket underlättar rengöringen. Rundade kanter förenklar hanteringen och placeringen i filterhållaren.

Skyddande metallfodral
Inkluderat i varje set är ett hållbart metallfodral för säker förvaring och transport samt en ljusblockerande packning som förhindrar oönskat ljusinsläpp mellan filtret och objektivet, vilket säkerställer optimal exponeringskontroll. Genom att kombinera funktion och precision erbjuder dessa filter en tillförlitlig lösning för fotografer som strävar efter att höja sina bilders kvalitet under krävande ljusförhållanden, och skapar estetiskt tilltalande, välbalanserade verk.

I paketet ingår:
- Haida M10-II Filterhållare med ljusbarriär.
- Haida Adapterringar 4 stycken 67mm, 72mm, 77mm, 82mm.
- Haida M10-II Drop-In Nano-Coating Cirkulär CPL-Filter.
- Haida Red Diamond ND Filter ND1000, 10 stop, 100x100mm.
- Haida Red Diamond ND Filter ND64, 6 stop, 100x100mm.
- Haida Red Diamond ND Filter ND8, 3 stop, 100x100mm.
- Haida Red Diamond Mjukt halvtonat Filter ND8, 3 stop, 100x150mm. 
- Haida Red Diamond Omvänt halvtonat Filter ND8, 3 stop, 100x150mm.
- Haida Red Diamond Hårt Halvtonat Filter ND8, 3 stop, 100x150mm. 
- Haida Filtrérväska.
- Haida Putsduk.

Modellnummer: HD4707
Varumärke: Haida

Engelsk beteckning: Haida M10-II Master Kit

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också