iPad Pro 12.9-tum (2020) tillbehör

Anpassa
Filtrera här!

Filtrera produkter

Visar 4 produkter

Uppgradera din iPad Pro 12.9-tum (2020) med stil och skydd

Perfekt passform och optimalt skydd

Vårt fodral och skal är speciellt designade för att passa perfekt och omsluta din iPad Pro 12.9-tum (2020) på ett säkert sätt. Du får en sömlös och elegant look samtidigt som din enhet skyddas från repor, stötar och damm.

Funktioner som förenklar din vardag

Med inbyggd stativfunktion kan du enkelt justera betraktningsvinkeln och välja den mest bekväma positionen för att titta på filmer, läsa eller skriva. Nu kan du njuta av handsfree-komfort och slippa hålla din iPad Pro i händerna!

Högkvalitativt material och bekväm känsla

Vårt fodral och skal är tillverkat av hållbart och slitstarkt material som ger en mjuk och bekväm känsla samtidigt som det ger ett stadigt grepp om din iPad Pro. Det behåller den tunna och eleganta profilen på din enhet utan att lägga till bulk eller onödig vikt.

Stilren design som passar din personliga stil

Välj bland olika färger och mönster för att matcha din personliga stil och ge din iPad Pro 12.9-tum (2020) en personlig touch. Oavsett om du föredrar en klassisk och sofistikerad look eller en färgglad och livlig stil, har vi något som passar just dig.

Gör din iPad Pro komplett idag!

Ge din iPad Pro 12.9-tum (2020) det bästa skyddet och förhöj din användarupplevelse med smarta funktioner och en stilren design. Klicka nu och gör din iPad Pro komplett!