15 varianter
 JJC Skärmskydd för Nikon
 JJC Skärmskydd för Nikon
 JJC Skärmskydd för Nikon
5.0 1

JJC Skärmskydd för Nikon (Coolpix B500)

30921 - JJC
(1 recensioner)

Kameramodell väljs i rullgardinsmenyn.

79 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

JJC LCP-serien är idealiska skärmskydd för kameran.

Skärmskyddet har följande egenskaper: antireflexbehandling minimerar irriterande reflekteringar i starkt ljus; den hårda beläggningen på filmen hjälper till att undvika repor på hårda föremål; den smutsavvisande beläggningen minskar fingeravtryck och underlättar rengöring.

Skärmskyddet har en såpass hög transmission som upp till 92%, på detta sätt bevaras skärmens klarhet. Skärmskyddet har även ett speciellt kisel lim möjliggör enkel applicering och borttagning utan att lämna kvar klibbiga rester.

Varje typ av skärmskydd är strikt skräddarsytt för den specifika kameraskärmen för att passa den. Skärmskyddet har en främre och en bakre skyddsplast som behåller skärmskyddets funktionella lim. Skyddsplasten som finns på båda sidorna ger dig en enklare montering.

Paketet har två uppsättningar av skyddsfilmer, till varje uppsättning medföljer en extra putsduk för att se till att din LCD-skärm är fri från smuts före montering.

Specikfikationer:
Fördelar:
- Antireflexbehandlad
- Skyddar mot damm, fläckar & stötar
- Smutsavvisande
Passar: Nikon Coolpix B500
Ljustransmission: 92%
Material: PET-plast
Märke: JJC

Tipsa

0
0

Recensioner

Sune Jadeholt

Snabb leverans, men mycket svårt sätta dit på monitorn. Den s k plastsidan hade definitivt dålig häftgrund för att fastna. Dessutom kunde jag inte få bort bubblorna. Bruksanvisningen svår att läsa eller att förstå. Två skärmskydd, framgick dåligt om man skulle använd båda eller vilken man skulle börja med eller avsluta med. Läs gärna bruksanvisningen och skicka sedan ett förtydligande. Jag har använt båda skydden, tryckt dit dem ovanpå varandra. Min monitor har crashat två gånger tidigare och hoppas att skärmskydden ser till att det inte händer igen. Hör gärna av er Hälsn. Sune Jadeholt

2018-10-01

Skriv en recension om produkten

Betyg: