Kiwifotos kristallprisma triangel för fotografering

36767 - Kiwifotos

● Kristallprismatriangel för kreativa bilder.
● Fint prydnadsföremål då den glittrar/skimrar av ljuset.

349 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Kiwifotos kristallprisma i form av en triangel för kreativ fotografering!
Kristallprismat är en så kallad ”lensball” fast i triangelform. Det vill säga en prisma som reflekterar motivet eller ljuset och som används vid kreativ fotografering. Den har en 1/4 hongänga för montering på stativ. Kristalltriangeln gör sig även snygg som hemdekoration eftersom den reflekterar ljuset som når den på ett vackert sätt.

● Prismatriangel för kreativ och fantasirik fotografering.
● Skapar en häftig effekt i dina bilder som regnbågsfärger och vackra reflektioner.
● Glittrande och kristallklara fotografier då den är tillverkad av optiskt glas K9.

Du har säkert sett vackra reflektioner från fönster eller dekorationer som skapats när ljus når dessa, tyvärr blir dock effekten ofta för svag för att fotografera eller så är omgivningen inte som du vill ha den för din bild. Detta kristallprisma i triangelform ger starkare reflektioner samtidigt som du kan bära med dig det dit du vill fotografera. Med andra ord kan du skapa vackra reflektioner på vilken plats du än väljer!

Den översta bilden är tagen utan kristallprisma och de två nedersta visar olika effekter av prismat. 

Triangelprismat kan användas för att ge dina bilder det där lilla extra. Använd den till porträttbilder för att reflektera ljus eller för att skapa en dubbelreflektion. Detta kan ge din porträttbild en mjuk drömmig effekt som gör den unik! Prismat kan även skapa coola regnbågseffekter om ljuset träffar rätt. Du kan alltså både fotografera genom kristallprismat men också skapa reflektioner med det. Tänk dock på att använda live-view-läget på din kamera för att skydda dina ögon mot det reflekterade ljuset. 

Tack vare prismats form kan du även skapa reflektioner från en annan vinkel än den du riktar kameran emot. Vrid på prismat för att skapa önskvärda reflektioner. Det är enkelt för dig att komma igång med triangelprismat, starta live-view-läget på kameran och håll prismat framför din kamera. Vinkla det sedan åt olika håll för att se vilka effekter som skapas. 

För att hålla kristalltriangeln blank för optimala reflektioner krävs ibland att du putsar av den. Det medföljer en putsduk för detta ändamål samt en enkel mjuk förvaringsväska med dragsko som minimerar risken för repor och smuts när den inte används. 


Specifikationer för fotografisk triangelprisma:
Passar: Kreativ fotografering
Material: Optiskt glas K9
Form: Triangel
Längd: 130mm
Bredd: 30mm 
Vikt: 136 gram
Fattning: 1/4-tum hongänga
Ingår: prismatriangel, putsduk mikrofiber, påse
Modellnummer: KB-130T
Varumärke: Kiwifotos
Engelsk beteckning: Photography Triangular Prism.

Varning!
Kristalltriangeln blir varm  i solen, och fungerar även som ett förstoringsglas. Undvik därför att ha den som prydnad/förvaring i direkt solljus.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också