Kundomdömen

Betyg:





Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Johan Lindemalm  - 2017-12-11

Varan kom snabbt på ngr dagar och var väl förpackad. Jag har tid handlat från Kamda och även då kom varorna fram snabbt och var hela

Skrivet av  Lars Nordberg  - 2017-12-11

Skrivet av  Christer Lundström  - 2017-12-09

Snabb orderhantering.

Skrivet av  Philip Gustaf Gestblom  - 2017-12-07

Mkt snabb leverans.

Skrivet av  Johanna Ryman  - 2017-12-07

Varan kom i tid, snabb leverans. Paketet var inslaget med papper pch tejp.

Skrivet av  Maria Liljeholm  - 2017-12-07

Snabb leverans och bra paketerat !! 👍

Skrivet av  Paula Westh  - 2017-12-07

Enkelt att beställa och väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Stefan Westberg  - 2017-12-07

Funkade jätte bra!

Skrivet av  Robert Nilsson  - 2017-12-06

bra och snabb leverans (om vi bortser från den bedrövliga postnord som höll paketet i nära 10 dagar men det är inte ert fel)

Skrivet av  Junsn Yousif  - 2017-12-06

Fick varorna i god tid. Mycket bra packat.

Skrivet av  Stefan Englund  - 2017-12-06

snabbt levererarär.

Skrivet av  Gunnel Marita Sörensen  - 2017-12-06

Snabb o bra 😁

Skrivet av  John Nilsson  - 2017-12-06

Allt sköttes snabbt och enkelt. Paketet var packat bra i jiffypåse!

Skrivet av  Peter Jönsson  - 2017-12-05

Fick ett mycket seriöst intryck från beställning till mottagande och betalning

Skrivet av  Ulf Lundh  - 2017-12-05

Skrivet av  Karl Ove Enar Gustafsson  - 2017-12-04

Allt var bra

Skrivet av  Timor Tanriverdi  - 2017-12-04

Snabb och smidig beställning och snabb leverans.

Skrivet av  Peter Friedrich  - 2017-12-04

tog lite lång tid från beställning till leverans

Skrivet av  Sasha Motekalemi  - 2017-12-04

Ja fick varorna i tid. Paketet vara väldigt fint packat. Kontakt med kundtjänst mycket utmärkt

Skrivet av  Mats Eriksson  - 2017-12-01

Polarisationsfiltret kom redan efter ett par dagar var välpackat. Mycket smidigt inköp.

Skrivet av  Anders Gruvman  - 2017-12-01

Snabb leverans för egen del så där finns det inget att klaga på

Skrivet av  Susanne Lindwall  - 2017-12-01

Skrivet av  Malin Gudrun Marianne Artois  - 2017-11-30

Väldigt snabb leverans

Skrivet av  Jan Zackrisson  - 2017-11-30

Snabb leverans och mycket prisvärt.

Skrivet av  Krister Arvidsson  - 2017-11-30

Skrivet av  Carina Forsback  - 2017-11-30

Leveransen gick klanderfritt.

Skrivet av  Anette Grahn  - 2017-11-29

Skrivet av  Linda Hedlund Dahlberg  - 2017-11-29

Skrivet av  Per-Olov Axel Svennberg  - 2017-11-28

Skrivet av  Jenny Sandström  - 2017-11-27

Skrivet av  Per Brännström  - 2017-11-27

Snabb och bra leverans. Utmärkt kundrespons från Kamda support.

Skrivet av  Ulf Erik Gunnar Nordahl  - 2017-11-27

Varan kom snabbt. Rekommenderar denna nätbutik!

Skrivet av  Ivan Tomovic  - 2017-11-27

Utmärkt, kommer definitivt handla hos kamda igen

Skrivet av  Gillis Påhlson  - 2017-11-27

Snabb leverans. Rekommenderas.

Skrivet av  Tommy Morthimer Spångberg  - 2017-11-27

Hej ! Motljusskyddet är fel storlek ska vara 55mm till nikon d560 Mvh/ Tommy Spångberg

Skrivet av  Anette Grahn  - 2017-11-27

Snabb leverans och jag är mycket nöjd med allt. Har redan lagt min andra order och rekommenderat Kamda.se till mina vänner.

Skrivet av  Stefan Uggla  - 2017-11-25

Skrivet av  Göran Klavestrand  - 2017-11-24

Bra priser och snabba leveranser.

Skrivet av  Lars-Christian Yngve Samuelsson Strängborn  - 2017-11-24

Skrivet av  Sven Stauffer  - 2017-11-22

Snabb leverans. Tyvärr skulle betalning ske via Klarna. Mailet från Klarna tålkades av min dator (Norton, Windows ?) som försök till nätfiske. Detta hände vid 2 olika leveranser. Tog kontakt med Klarna support via chatt, turordningen bläddrades ner till 1, men sen hände inget.

Skrivet av  Anders Ödin  - 2017-11-22

Riktigt snabb leverans.

Skrivet av  Göran Olof Lennart Olofsson  - 2017-11-21

Skrivet av  Niklas Wallberg  - 2017-11-21

Snabb service. Inga konstigheter. Återkommer.

Skrivet av  Pernilla Zetterström  - 2017-11-21

Kanonservice då jag var lite osäker på exakt vad det var jag behövde, så jag fick mycket hjälp av kundservice! Varorna kom väldigt snabbt och dom var bra packade så inget kunde gå sönder. Mycket nöjd med hela köpet.

Skrivet av  Mona Leijon  - 2017-11-21

Varorna kom hem två dagar efter beställning. Mycket snabb leverans och väl inslaget.

Skrivet av  Ovidiu Minzat  - 2017-11-21

Skrivet av  Sture Andersson  - 2017-11-21

Bara positiva omdömen. Allt perfekt.

Skrivet av  Susanne Thollander  - 2017-11-20

Perfekt

Skrivet av  Jan-Erik Berlén  - 2017-11-20

Perfekt allting

Skrivet av  Karl Jesper Hultgren  - 2017-11-18

Som vid alla tidigare tillfällen jag beställt saker är leveransen helt klanderfri.

Skrivet av  Marie Sjödin  - 2017-11-16

Är full ut nöjd med leveranstid och hur försändelsen var packad.

Skrivet av  Nelly Nylander  - 2017-11-16

Leverans är jättesnabb. Varan kommer nästa dag efter beställningen. Paketet packat rätt och trygg.

Skrivet av  Ulf Bjelke  - 2017-11-15

Skrivet av  Benny Härdin  - 2017-11-15

Varorna kom i brevlådan efter 3 vardagar, var bra packat och inget trasigt.

Skrivet av  Patrik Nilsson  - 2017-11-14

Det kom snabbt och inget alls att klaga på Är mycket nöjd med KAMDA!

Skrivet av  Frida Lönnberg  - 2017-11-14

Skrivet av  Caweh Passereh  - 2017-11-14

Snabb leverans som vanligt. Tummen upp!

Skrivet av  Fredrik Neregård  - 2017-11-14

Skrivet av  Ricardo Enrique Rosales Avalo  - 2017-11-13

Jag är nöjd

Skrivet av  Aarne Närhi  - 2017-11-13

Produkten var lätt att beställa och varan anlände mycket snabbt.

Skrivet av  hasse tholin  - 2017-11-13

Skrivet av  Lars-Erik Lundberg  - 2017-11-13

Skrivet av  David Sundqvist  - 2017-11-13

Varan kom med posten på utsatt tid. Förpackad u.a.

Skrivet av  Mikael Sundström  - 2017-11-13

Helt ok. Bra och snabb leverans.

Skrivet av  Peter Olausson  - 2017-11-10

Allt toppen, snabba leveranser och bra kundservice. mvh, Peter Österlenfoto.se

Skrivet av  Tobias Fält  - 2017-11-10

Grymt snabb leverans! Stjärna i kanten

Skrivet av  Thomas Edetun  - 2017-11-10

Snabb leverans, perfekt!

Skrivet av  Max Andrup  - 2017-11-08

Bara positivt!

Skrivet av  peter Cederblad  - 2017-11-08

Allt fungerade perfekt. Jag är jätte nöjd

Skrivet av  Christer Leif Pettersson  - 2017-11-07

I övrigt fungerar butiken bra och snabbt och bra packat. Skall kontakta kundtjänst.

Skrivet av  Eva-Kristin Magnusson  - 2017-11-07

Snabb leverans och bra pris!

Skrivet av  Peter Vestin  - 2017-11-07

Skrivet av  Jan-Åke Persson  - 2017-11-07

Kanonservice Mycket snabb leverans

Skrivet av  Bo Johansson  - 2017-11-07

Snabb och bra leverans,väl paketerat

Skrivet av  Robert Ekman  - 2017-11-06

Däremot ruggigt snabb leverans...

Skrivet av  Krister Arvidsson  - 2017-11-06

Butik och leverans helt ok.

Skrivet av  Daniel Forslöw  - 2017-11-06

Snabb leverans. Bra priser.

Skrivet av  Daniel Forslöw  - 2017-11-06

Snabb leverans. Bra priser.

Skrivet av  Klas-Göran Johansson  - 2017-11-05

Skrivet av  Bo Lennart Nilsson  - 2017-11-04

Skrivet av  Rune Bengt Åke Steisjö  - 2017-11-03

Allt var bra. Kom på några dagar

Skrivet av  Bernt Olof Tyrmar Holmgren  - 2017-11-02

Skrivet av  Carl-Otto Strandh  - 2017-11-02

Allt var perfekt!

Skrivet av  Vladimir Rizev  - 2017-11-02

Skrivet av  Stefan Gahnertz  - 2017-11-01

Kamda lämnar inget att önska. Snabb leverans, och bra produkter.

Skrivet av  Nygren Ulf  - 2017-11-01

Helt perfekt! Snabbt!

Skrivet av  Peter Olsson  - 2017-10-31

Snabb leverans och välpackat!

Skrivet av  Jakob Henningsson  - 2017-10-31

Skrivet av  Finn Hansen  - 2017-10-30

Skrivet av  Stefan Nilsson  - 2017-10-30

Har handlat innan och det funkar bra med snabb leverans , inget att anmärka på

Skrivet av  Stefan Gyllenhammar  - 2017-10-30

Snabb leverans och fraktfritt! Flera olika betalningsalternativ.

Skrivet av  Arne Andersson  - 2017-10-30

tog bara ett par dagar. Helt ok packning.

Skrivet av  Jan-Ove Nordin  - 2017-10-30

super snabb leverans

Skrivet av  Charlotte Johansson  - 2017-10-30

Skrivet av  Urban Norberg  - 2017-10-29

Snabb leverans och bra packat. Har inget att anmärka på.

Skrivet av  Lars-Åke Eriksson  - 2017-10-28

Bra

Skrivet av  Gunnar Fijal  - 2017-10-28

Allt var ok.

Skrivet av  Kjell Andersson  - 2017-10-28

Till belåtenhet

Skrivet av  Anne Olsson  - 2017-10-27

Jättenöjd är jag med allt. Packat och levererat och bättre kunde det inte vara😀

Skrivet av  Sune Lindblom  - 2017-10-25

Enkelt och snabbare kan man inte få något, kanon!!