Kundomdömen

Betyg:





Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Karl Erik Backström  - 2018-10-17

Bra service, lätt att returnera felbeställd vara. 👍

Skrivet av  Peter Frisk Hansen  - 2018-10-17

Mycket snabb leverans, vä lemballerat.

Skrivet av  Lars-Olof Hansson  - 2018-10-17

Mycket snabb handlagt och leveransen var också snabb. Packat helt OK. Inget behov av kontakt allt sköttes effektivt

Skrivet av  Johannes Grunedal  - 2018-10-17

Snabb och smidig leverans.

Skrivet av  Bertil Almgren  - 2018-10-17

Skrivet av  Maria Fernandez  - 2018-10-17

Skrivet av  Maria Fernandez  - 2018-10-17

Skrivet av  Kennet Nordstedt Olsson  - 2018-10-16

Allt till belåtenhet

Skrivet av  Tommy Öhman  - 2018-10-16

Snabb leverans! Kanon!

Skrivet av  Börje Tingbratt  - 2018-10-16

Det gick fort från beställning till leverans

Skrivet av  Jörgen Sjögren  - 2018-10-15

kanon snabbt

Skrivet av  Sven Stauffer  - 2018-10-15

Snabb leverans, bra kvalitet till lågt pris. Kan rekommenderas.

Skrivet av  Levi Stenberg  - 2018-10-15

Skrivet av  Altynai Abdyldaeva  - 2018-10-15

Snabb frakt! Bra utbud!

Skrivet av  Kent-Åke Gustavsson  - 2018-10-15

Skrivet av  Andreas Gustafsson  - 2018-10-14

Skrivet av  Matteus Grudziecki  - 2018-10-13

Skrivet av  Matteus Grudziecki  - 2018-10-13

Skrivet av  Josefin Larsson  - 2018-10-12

Skrivet av  Martin Pettersson  - 2018-10-12

Allt var kanon, jag är mycket nöjd

Skrivet av  Mattias Jesper Alsing  - 2018-10-12

Snabb leverans

Skrivet av  Anna-Lena Spikh  - 2018-10-11

Supersnabb leverans

Skrivet av  Sture Löfberg  - 2018-10-11

Snabb leverans, bra packat

Skrivet av  Roine Jonsson  - 2018-10-11

Skrivet av  Lennart Kopp  - 2018-10-10

Skrivet av  Kaj Krutfelt  - 2018-10-10

Snabb och enkel beställning. Leveransen supersnabb, exakt så som jag vill ha det!

Skrivet av  Katarina Möller  - 2018-10-10

Blixtsnabb leverans, lade min beställning sen förmiddag och hade den i brevlådan nästa dag. Sakerna kom i en påse med bubbelplast. Ytterhöljet /kuvertet var lite sönderrivet, men plasten var hel och inget hade hänt med varorna.

Skrivet av  Åke Karlsson  - 2018-10-10

Skrivet av  Rie Koide  - 2018-10-10

Leverans var så snabbt. Jag är så nöjd med Kamda :-)

Skrivet av  Carl Göran Lennart Bengtsson  - 2018-10-10

Levererades med Postnord dagen efter beställning.

Skrivet av  Lars Thernsjö  - 2018-10-10

Väldigt snabbt levererat.

Skrivet av  Ingela Ulla Stina Johansson  - 2018-10-09

Snabb leverans!!!. Väl emballerat. Bra bemötande!

Skrivet av  Klas Göran Nilsson  - 2018-10-09

Skrivet av  Norman Nichols  - 2018-10-09

Otroligt snabb leverans.

Skrivet av  Lars-Anders Nilsson  - 2018-10-09

Hej igen! Grejorna kom snabbt och var väl inpackade!

Skrivet av  Cristian Thorsen  - 2018-10-09

Inget att klaga på snabb leverans och ok paketering

Skrivet av  Kenneth Håkansson  - 2018-10-09

Väldigt snabb leverans direkt i brevlådan

Skrivet av  Jimmy Lindqvist  - 2018-10-09

Snabb leverans, paketerat i ett vadderat kuvert. Inte haft kontakt med kundtjänst ännu. Mycket nöjd med produkten, har redan skrivit en recension på produkten.

Skrivet av  Jan Wännström  - 2018-10-09

Skrivet av  Peep Raunvee  - 2018-10-09

Snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Patricia Escalante  - 2018-10-08

Mycket snabb leverans och bra kvalitet på varan.

Skrivet av  Patricia Escalante  - 2018-10-08

Skrivet av  Hans Vedin  - 2018-10-08

Rapp och korrekt leverans liksom tidigare. Jag uppskattar att Kamda erbjuder ett välsorterat lager av fototillbehör till rimliga priser. Min erfarenhet av Kamda är att det är enkelt och smidigt att handla av dem och att jag därför inte behövt kontakta deras kundtjänst. Bara vid ett tillfälle, och då för att höra om de kunde leverera en produkt från en av deras leverantörer som inte fanns i webbutiken. Visst ordnade de det och dessutom glädjande snabbt.

Skrivet av  Daniel Fahlander  - 2018-10-08

Skrivet av  Hilda Holmqvist  - 2018-10-08

Leveransen gick snabbt och smidigt.

Skrivet av  Emile Malki  - 2018-10-08

Skrivet av  Jean-Claudia Jonson  - 2018-10-08

samlade intrycket från beställning och leverans var riktigt bra.

Skrivet av  Olof Westerberg  - 2018-10-08

Skrivet av  Alisar Ahmad Sheikh Sleiman  - 2018-10-07

Om det var -100 då ni förtänar titlen 'Worst company ever!!😖😖😖😖😖😖 Jag fick inte kamera stativen som jag bestalde mer än vecka sen och jag gar kontakt kundservice två gånger men inget svar!!!😣😣😠😠😠😠 Jag vill pengarnar tillbaka!!!!!

Skrivet av  Juhani Nilsson  - 2018-10-06

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Peter Legendi  - 2018-10-05

Skrivet av  Anneli Andersson  - 2018-10-05

Allt bra.

Skrivet av  Kjell Erik Pulls  - 2018-10-04

Allt fungerat toppen fortsätt i samma anda. Mvh Kjell

Skrivet av  Stefan Rolf  - 2018-10-04

Mycket snabb leverans, rimligt pris tillsammans med fraktfritt gjorde upplevelsen mycket bra och handlar därför gärna här igen

Skrivet av  Björklund Peter  - 2018-10-04

Superbra kundservice och snabb leverans som vanligt. Tack Kamda.

Skrivet av  Carl-Otto Strandh  - 2018-10-04

Skrivet av  OVE GUSTAFSSON  - 2018-10-04

Snabbt och säkert , handlar säker mera.

Skrivet av  Mats Grindvik  - 2018-10-03

Som vanligt så funkade allt utmärkt..återkommer säkert flera gånger. Ni har alltid något man behöver.

Skrivet av  Monica Andersson  - 2018-10-03

Varan var bra packat och kom som det var meningen.

Skrivet av  Steve Gustafsson  - 2018-10-03

Jag har inte fått mina produkter än!

Skrivet av  Stellan Hyltén-Cavallius  - 2018-10-03

Varan var bra packad och anlände snabbt

Skrivet av  Anna-Lena Spikh  - 2018-10-03

Välpackat samt supersnabb leverans

Skrivet av  Amanda Ingels  - 2018-10-03

Skrivet av  Fredrik Hedberg  - 2018-10-02

Skrivet av  Patric Johansson  - 2018-10-02

Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Karl Ullberg  - 2018-10-02

Blixtsnabb leverans, väl packat ! Bara +++++++++++ !

Skrivet av  Jan Sivertsson  - 2018-10-02

Utmärkt, snabb service.

Skrivet av  christer wastesson  - 2018-10-02

Skrivet av  Kent Klarvik  - 2018-10-01

Leveransen kom snabbt, paketet var helt okej packat.

Skrivet av  Daniel Colegate  - 2018-10-01

Paketet skickades väldigt snabbt. Saknade ett litet ställ till blixten i paketet och efter bara två dagar levererades det hem efter kontakt med kamda.

Skrivet av  Jonas Ottenfelt  - 2018-10-01

Skrivet av  Lennart Amundin  - 2018-10-01

Snabb leverans som brev, har inte haft anledning att kontakta kundtjänst.

Skrivet av  Staffan Broberg  - 2018-10-01

Beställning och leverans helt ok.

Skrivet av  Hans Presto  - 2018-10-01

Bara bra, tack!

Skrivet av  Sune Jadeholt  - 2018-10-01

Leverans omgående. Bra skyddat i brevförpackning med bubblor. Har inte varit i kontakt med kundtjänst. Läs min recension. Prova gärna själv att sätta på ett skärmskydd på Nikon Coolpix B500

Skrivet av  Göran Bäckman  - 2018-10-01

Snabbt, rätt och problemfritt!

Skrivet av  Bo Reinar Persson  - 2018-09-28

Hemsidan OK leveranstid OK

Skrivet av  Roger Svensson  - 2018-09-28

Skrivet av  Herman Lundell  - 2018-09-28

Skrivet av  Stephan Grahn  - 2018-09-28

Snabb leverans.

Skrivet av  Barbro Forsberg  - 2018-09-27

Tack. Leveransen var bra och snabb

Skrivet av  Jan-Åke Hansson  - 2018-09-27

Skrivet av  Catrin Wiberg  - 2018-09-27

Skrivet av  Stefan Koch  - 2018-09-27

Smidig beställningsrutin, dessutom 0 kr i frakt. Snabb leverans.

Skrivet av  Håkan Lexing  - 2018-09-26

Skrivet av  Lukas Svan  - 2018-09-26

Bra frakt snabb

Skrivet av  Helen von Holten  - 2018-09-26

Skrivet av  Sahin Omerspahic  - 2018-09-26

Bra😀

Skrivet av  Hans Soderlund  - 2018-09-25

Snabb leverans och väl paketerat.

Skrivet av  Patric Johansson  - 2018-09-25

Snabba leveranser

Skrivet av  Margareta Westerbotn  - 2018-09-25

Supersnabbt och väl förpackad

Skrivet av  arne kockum  - 2018-09-24

Skrivet av  Thorbjörn Johansson  - 2018-09-24

Skrivet av  Bo Nyberg  - 2018-09-24

Mycket snabb leverans till det absolut bästa priset. Rekommenderas varmt.

Skrivet av  Gert Olsen  - 2018-09-24

Snabb leverans,bra packat.Helnöjd

Skrivet av  Sven-Åke Ingemar Mårtensson  - 2018-09-24

snabbt och perfekt.

Skrivet av  Larsgöran Thambert  - 2018-09-22

Varorna kom på förväntad tid och paketet var helt. Mina produktfrågor besvarades först väldigt snabbt men svar på följdfråga dröjde varför jag, lite nervöst, hann beställa innan svar från kundtjänst kom. Sammantaget: en bra första erfarenhet av er.

Skrivet av  Sven-erik. Claesson  - 2018-09-22

Skrivet av  Sven-erik. Claesson  - 2018-09-21

Paketet kom istid och var bra paketerat

Skrivet av  Jake Winroth  - 2018-09-21

Bra packeterat, produlterna låg i brevlådan två arbetsdagar efter beställning, mycket snabb leverans. Mycket nöjd.