Kundomdömen

Betyg:





Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Lars Göran Persson  - 2019-06-24

Detta var mitt första köp hos er. Allt fungerat till belåtenhet. Kan absolut tänka mig att handla där igen.

Skrivet av  Susanna Magnusson  - 2019-06-24

Skrivet av  Per Svennberg  - 2019-06-24

Snabb leverans, inget krångel!

Skrivet av  Avik kazanchian  - 2019-06-24

Skrivet av  Avik kazanchian  - 2019-06-24

Skrivet av  Peter de Verdier  - 2019-06-24

Skrivet av  Timo Lundqvist  - 2019-06-24

Allt funka felfritt & snabb leverans, så nöjd😁

Skrivet av  Anders Folke Wasberg  - 2019-06-24

Snabb handläggning. Hyfsade priser på det mesta, men vissa artiklar kan fås billigare på annat håll. I allmänhet bra utbub och kvalitet. Hittills är jag nöjd.

Skrivet av  Tobias Andersson  - 2019-06-24

Ja fick de snabbare än tänkt. Paketet vart lite mosat men inget som förstörde saken jag beställde.

Skrivet av  Henrik Lindblom  - 2019-06-23

Snabb leverans och mycket trevlig personal

Skrivet av  Lage Qvarfordt  - 2019-06-23

Varan kom i utlovad tid bra förpackat

Skrivet av  Kjell Engberg  - 2019-06-23

Skrivet av  Kjell Engberg  - 2019-06-23

Skrivet av  Mats Erik Ljustell  - 2019-06-22

Har inget att anmärka på leverantören.

Skrivet av  Henrik Järvegård  - 2019-06-22

Det tog en dag extra från vad jag är van vid men tre dagar är inte något att gnälla på.

Skrivet av  Therése Berglund  - 2019-06-22

Skrivet av  Hans Lennart Bergström  - 2019-06-22

Skrivet av  Anders Svensson  - 2019-06-22

Bra butik man kan lita på med snabba och rätta leveranser.

Skrivet av  Håkan Ivö  - 2019-06-22

Skrivet av  Carina Apell  - 2019-06-22

Snabb leverans, paketet var bra packat!

Skrivet av  Roland Strand  - 2019-06-22

Nöjd

Skrivet av  Giuliano Pegoraro  - 2019-06-21

Skrivet av  Sven Bystedt  - 2019-06-21

Kunde inte varit bättre. Allt som det ska.

Skrivet av  Giuliano Pegoraro  - 2019-06-20

Skrivet av  Per Göran Börje Ekbladh  - 2019-06-20

Snabbt skickat, väl packat!

Skrivet av  Ann-Ki Andersson  - 2019-06-20

Helt ok!

Skrivet av  Jonas Jablonka  - 2019-06-20

Varorna kom fram i tid och var välpackade.

Skrivet av  Sven-Erik Castell  - 2019-06-20

Skrivet av  Anders Lundberg  - 2019-06-20

Allt fungerade precis så som förväntat. Utom leveransen. Den var snabbare än vad jag hade trott!

Skrivet av  Daniel Berglund  - 2019-06-19

Bra packat och snabb frakt. Förmånligt med fri frakt över 100kr, men såklart synd att det blir desto dyrare att skicka tillbaka.

Skrivet av  Michael Törnqvist  - 2019-06-17

Skrivet av  sofie isaksson  - 2019-06-17

Snabb leverans

Skrivet av  Kristofer Mörlid  - 2019-06-17

Kom snäppet å var väl paketerat.

Skrivet av  Bjørn Pedersen  - 2019-06-17

Kjempebra butikk, veldig snar å sende, og veldig billig. Helt fantastisk

Skrivet av  Rasmus Ehrengren  - 2019-06-17

Ad-b2 not working correctly

Skrivet av  Gustav Montelius  - 2019-06-15

Mycket snabb leverans. Väl emballerat.

Skrivet av  Timo Lundqvist  - 2019-06-14

Snabb service som vanligt, inget krångel alls!

Skrivet av  Kim Lindqvist  - 2019-06-13

Snabb och bra leverans med bra kommunikation. Gärna igen.

Skrivet av  Ingela Petrusson  - 2019-06-13

Suverän kundtjänst. Svarade inom ett dygn. Fjärrkontrollen som inte fungerade på min kamera skickade de direkt en sladd som gjorde den kompatibel utan kostnad!

Skrivet av  mattias tjernkvist  - 2019-06-12

Skrivet av  mattias tjernkvist  - 2019-06-12

Skrivet av  Marielle Börjesson  - 2019-06-12

Skrivet av  Lena Ekberg  - 2019-06-12

Gick snabbt och bra packat

Skrivet av  Liisa Widstrand  - 2019-06-11

Skrivet av  Robin Fahlström  - 2019-06-11

Helt okej. Bra varor och snabb leverans.

Skrivet av  Lena Munkeby  - 2019-06-11

Snabb leverans

Skrivet av  Tomas Sahlén  - 2019-06-11

.

Skrivet av  Thord Pettersson  - 2019-06-11

Skrivet av  Joakim Forssman  - 2019-06-11

Snabb leverans.

Skrivet av  Ricky Hagstedt  - 2019-06-11

Snabbt och smidigt

Skrivet av  Elena Luiza Teleanu  - 2019-06-11

I got the package in about 5 days as a letter with Postnord. It was a bubble wrap type of envelope to protect the content. Unfortunately one of the glasses was really broken and the other one just slightly cracked. I don't know if it's the fault of the manufacturer, the store or the post office so I don't want to take more stars out for this. I was too lazy to return the broken one so I can't asses how good the customer service is. I would order again from the website, but I would be reluctant to order fragile products online in general.

Skrivet av  Ulf Melin  - 2019-06-11

Fantastisk bra

Skrivet av  Madelene Kahnberg  - 2019-06-11

Skrivet av  Johan Andersson  - 2019-06-10

Snabb och korrekt leverans som vanligt 🙂

Skrivet av  Göran Ejeryd  - 2019-06-10

Fantastiskt bra butik, Och då jag fick fel vara så va jag i kontakt med kundtjänst och det löste sig utan problem kanonjobb från eran sida. kommer fortsätta handla hos er.

Skrivet av  Björn Alm  - 2019-06-10

Skrivet av  Lina Olsson  - 2019-06-10

Skrivet av  Jerry Andersson  - 2019-06-10

Skrivet av  Eduardo Rueda  - 2019-06-10

Bra tjänst.

Skrivet av  Linnéa Heinerborg  - 2019-06-10

Smidigt att beställa. Snabb leverans.

Skrivet av  Bo Andreas Deimert  - 2019-06-10

Snabbt och välpaketerat till ett skäligt pris.

Skrivet av  Mika Tuominen  - 2019-06-10

Skrivet av  Robert Persson  - 2019-06-07

Skrivet av  Jan Lundqvist  - 2019-06-07

Prisvärt, hjälpsam kundtjänst och snabb leverans!

Skrivet av  Juan Caro Araya  - 2019-06-07

Butiken har inga fel o funkar som den ska.

Skrivet av  Ingrid Blinn  - 2019-06-07

Varorna kom på utsatt datum. Bra paketerat.

Skrivet av  Jimmy Andersson  - 2019-06-07

Skrivet av  Ahmed Ahmed  - 2019-06-07

Skrivet av  Turid Forså  - 2019-06-07

Alltid snabba leveranser och en trevlig och bra kundtjänst som kunde upplysa hur jag använder reflexskärmshållaren på ett vanligt trebensstativ (alltså inte studiostativ).

Skrivet av  Per Erik Skyman  - 2019-06-07

Jag fick varorna i tid. Tack

Skrivet av  Carolina Hofman  - 2019-06-06

Snabb leverans!

Skrivet av  Mats Grindvik  - 2019-06-06

Allt fungerade smidigt Nöjd kund

Skrivet av  Jan Olof Eriksson  - 2019-06-05

Vid tanke på att det skickades som brev så tog det några dagar mer ......men det har med postgången att göra ..

Skrivet av  Johan Karlsson  - 2019-06-05

Snabb och bra service

Skrivet av  Leif Eriksson  - 2019-06-05

Skrivet av  Kerstin Moberg  - 2019-06-05

BRA PACKAT OCH RUGGIT SNABB LEVERENS

Skrivet av  Ingemar Strandh  - 2019-06-05

OK leveranstid. Inte dagen efter vilket en del företag klarar av. Då gäller det att skicka samma dag man får en order. Packat som förväntat. Ingen kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Tanel Tinnuri  - 2019-06-05

Skrivet av  Fredric Arnell  - 2019-06-04

Tog bara en dag och få varan så kanonbra!

Skrivet av  Agata Rzepczyk  - 2019-06-04

Jag fick min step-up ring dagen efter beställning, hemskickad till mig. Super snabbt!

Skrivet av  Kenneth Magnusson  - 2019-06-04

Mycket snabb leverans av varorna. Lätt att hitta varorna på er hemsida och allt var paketerat bra

Skrivet av  Bengt Hägglund  - 2019-06-04

Hej jag fick bra information om var ordern var och det l Kom fram i tid.

Skrivet av  kjell andersson  - 2019-06-04

Välpackat

Skrivet av  Jan Schoultz  - 2019-06-04

Mitt första inköp och det kommer blir fler. Mycket snabb leverans och välpackat.

Skrivet av  Kent Andersson  - 2019-06-04

Snabb och korrekt leverans

Skrivet av  Per Österberg  - 2019-06-04

Skrivet av  Renate Andersson  - 2019-06-03

Skrivet av  Mats Tage Viktor Lagerberg  - 2019-06-03

Skrivet av  Jörgen Valdemar Adrelius  - 2019-06-03

Allt har fungerat bra.

Skrivet av  Leif Gustaf Grönvall  - 2019-06-03

Skrivet av  Stefan Sundlöv  - 2019-06-03

Skrivet av  Timo Lundqvist  - 2019-06-03

Jag är riktigt nöjd med bemötandet, servicen. Snabb leverans👍

Skrivet av  Jimmi Knutström  - 2019-06-03

Helt ok webbshop. Finns förbättringspotential gällande sökfunktioner, men kassan och betalningen gick smidigt. Plus även för snabb frakt, stod 1-3 dagars leverans och paketet kom dagen efter order.

Skrivet av  Johanna Paulsson  - 2019-06-03

Skrivet av  Jimmy Åkesson  - 2019-06-03

Bra..kom fort.

Skrivet av  Simon Gawell  - 2019-06-03

Skrivet av  Mats Adsten  - 2019-06-02

Skrivet av  Dag Andersson  - 2019-06-01

Snabb problemfri leverans.

Skrivet av  Tobias HEMLIN KARLSSON  - 2019-06-01

Skrivet av  Hans-Olof Anderzon  - 2019-06-01

Mycket snabb leverans, kommer fortsättningen att handla, och tala om för mina vänner hur bra allt är.