Kundomdömen

Betyg:





Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Aare Püi  - 2021-05-06

Allt gick smidigt

Skrivet av  Gunnel Arnell  - 2021-05-05

Skrivet av  Bengt Malm  - 2021-05-05

Se ovan.

Skrivet av  Mats Andersson  - 2021-05-05

Nöjd med allt.

Skrivet av  Tommy Gustavsson  - 2021-05-05

Snabba att skicka ut, bra service.

Skrivet av  Tommy Högberg  - 2021-05-04

Excellent!

Skrivet av  Örjan Persson  - 2021-05-04

Snabb leverans, och bra produkter . Håller vad produkten lovar Kan rekommendera Kamda

Skrivet av  Eduardo Rueda  - 2021-05-04

Levererad i tid, bra emballage, bra kommunikation.

Skrivet av  Jorma Salo  - 2021-05-04

Mycket enkelt och smidigt och handla hos Kamda...Snabb leverans bra paketerat.

Skrivet av  Tomas Karlsson  - 2021-05-04

Blixtsnabb leverans

Skrivet av  Johnny Fyrman  - 2021-05-03

Snabb leverans!!

Skrivet av  Ove K Kjølstad  - 2021-05-03

Leveransen tok ca en uke. Noen daget lengre enn forventet. Ellers OK.

Skrivet av  Carl Manns  - 2021-05-03

Bra produkter till rimliga priser. Enkelt sökbar hemsida.

Skrivet av  Torbjörn Lissdaniels  - 2021-05-03

Skrivet av  Per-Erik Hägglund  - 2021-05-03

Snabb leverans, och emballaget var i gott skick.

Skrivet av  emil lugren  - 2021-05-02

Allt var 10/19

Skrivet av  Jimmy Rönn  - 2021-05-02

Frakten var snabb och det kom i helt och fint skick

Skrivet av  erik olhester  - 2021-05-02

Snabb leverans!

Skrivet av  emil lugren  - 2021-05-02

Allt var 10/19

Skrivet av  emil lugren  - 2021-05-02

Allt var 10/19

Skrivet av  Fredrik Ragell  - 2021-05-02

Hej. Jag fick varorna i tid som förväntat. Bra. Däremot dåligt att ni inte skickade med en retursedel så att det blir enkelt för mig att skicka tillbaka produkt som inte motsvarade mina förväntningar. Istället skulle jag bli tvungen att betala för DHL vilket gjorde att det inte var värt att returnera varan. Då den inte var så dyr. Men bara det faktum att ni inte har med det gör att jag inte kommer fortsätta handla hos er förrän detta är åtgärdat.

Skrivet av  Tim Tägtgren  - 2021-05-02

Butiken är snabb o bra. Bra packat!

Skrivet av  Marius Muntenasu  - 2021-05-02

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Skrivet av  Marius Muntenasu  - 2021-05-01

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Skrivet av  Stefan Magnusson  - 2021-05-01

Skrivet av  Harri Huttunen  - 2021-05-01

Skrivet av  Jan Ohlin  - 2021-05-01

Ja snabb leverans!

Skrivet av  Peter Sundell  - 2021-04-28

Skrivet av  NIna Dahlström  - 2021-04-28

Snabb leverans och bra service när jag behövde byta ett felköp.

Skrivet av  Tommy Johnson  - 2021-04-28

Enkelt att beställa och snabb leverans rakt ner i brevlådan. Toppen!

Skrivet av  Lennart Kopp  - 2021-04-28

Skrivet av  Anneli Andersson  - 2021-04-28

Toppenbra service, saker kommer alltid fort. Inget att klaga på.

Skrivet av  Peter Sundell  - 2021-04-28

Skrivet av  Arne Wallin  - 2021-04-28

Tillförlitligt hanterande och snabb leverans!

Skrivet av  Anders Tröjer  - 2021-04-28

Snabb leverans.

Skrivet av  Göran Ardmar  - 2021-04-27

För övrigt allt ok. Tid, paketering. Men som sagt bättre info i annonsen efterlyses!

Skrivet av  Patrik Andersson  - 2021-04-27

Skrivet av  Ann-Christin Lundqvist  - 2021-04-27

Snabb leverans till brevlådan,perfekt i dessa covid 19 tider! Dessutom fraktfritt! Betyg 5/5

Skrivet av  Hjalmar Nyquist  - 2021-04-27

Billiga, snabba, bra!

Skrivet av  Lennart Johansson  - 2021-04-27

Snabb och bra leverans, väl packat.

Skrivet av  Lennart Johansson  - 2021-04-26

Snabb och bra leverans, väl packat.

Skrivet av  Stefan Westberg  - 2021-04-26

Full belåtenhet.

Skrivet av  Oskar Sundfelt  - 2021-04-26

Skrivet av  Göran Emerius  - 2021-04-25

Snabbt och bra

Skrivet av  Stefan Grip  - 2021-04-25

Snabbt leverans! Väl packat. Perfekt som alltid. Tack.

Skrivet av  Anders Ilstedt  - 2021-04-25

Leverans med Kamda är alltid grymt snabb.

Skrivet av  Jan Boberg  - 2021-04-25

Allting ok men det var väldigt mycket tjatande om omdöme. Jag gillar Kamda men :-(

Skrivet av  Gösta Pettersson  - 2021-04-24

Bra service. Allt övrigt OK

Skrivet av  Lennart Johansson  - 2021-04-24

Snabb och bra leverans, väl packat.

Skrivet av  Bo Eklund  - 2021-04-24

Kanonbra! Det vet jag sedan tidigare köp.😊

Skrivet av  Börje Malmström  - 2021-04-24

Allt fungerade bra. Jag är mycket nöjd. Hälsningar Börje M

Skrivet av  Jan Erik Hansen  - 2021-04-24

Snabb leverans det blir fler köp från Kamda

Skrivet av  Ulf Hinders  - 2021-04-24

Bra pris. Snabb service snabb leverans

Skrivet av  Björn Eklund  - 2021-04-24

Av någon obegriplig anledning skickades försändelsen med DHL, vars utlämningsställe ligger 16 kilometer från min adress, i stället för att skicka med Post Nord som har utlämning på orten. DUMT!!!

Skrivet av  Peter Dahlström  - 2021-04-24

Vikten låg löst packad i paketet, vilket medförde att stativet fick några skrapmärken under transporten. Inget som påverkar funktionen men trist i alla fall.

Skrivet av  Björn Engwall  - 2021-04-22

Snabb leverans och väl packat. Inget telefonsvar från kundtjänst, men jag läste sedan på hemsidan att det berodde på sjukdom. Sånt som händer.

Skrivet av  Göran Magnusson  - 2021-04-22

Snabb leverans

Skrivet av  Tim Jallow  - 2021-04-22

Bra, snabba svar av kundtjänst. Snabb leverans och lägre priser än konkurrenterna. Helt klart 5/5.

Skrivet av  Ketil Ervik  - 2021-04-21

Ja

Skrivet av  Björn Engwall  - 2021-04-21

Snabb leverans och väl packat. Inget telefonsvar från kundtjänst, men jag läste sedan på hemsidan att det berodde på sjukdom. Sånt som händer.

Skrivet av  Johan Nyman  - 2021-04-21

Skrivet av  Lars Alenius  - 2021-04-21

Bra packat. Kom som utlovat, eller till och med lite snabbare.

Skrivet av  Runar Larsson  - 2021-04-21

Varan kom tidigare än förväntat och säkert paketerad med luftplast och egen förpackning.

Skrivet av  Lars Thomas Kullberg  - 2021-04-21

Snabbt och bra

Skrivet av  Jan Boberg  - 2021-04-21

Snabb leverans och konkurrensmässiga priser. Oftast billigare än att köpa från suspekta Kinesiska säljare med Facebookannonser. Framför allt så levereras det som man har köpt.

Skrivet av  Niclas Andersson  - 2021-04-21

Skrivet av  Mohamad Ahmad Harith Salahaldin Salahaldin  - 2021-04-21

Skrivet av  Magnus Johansson  - 2021-04-20

Kom i tid, bra packat i brev.

Skrivet av  Inge Hedin  - 2021-04-20

Snabb leverans

Skrivet av  Lennart Pettersson  - 2021-04-20

Mycket bra, fick varorna i tid, fint emballerat. Mycket bra helhetsintryck!

Skrivet av  Claes Marklund  - 2021-04-19

Yes, allt levererat i tid, i skyddat emballage, perfekt!

Skrivet av  Jimmy Persson  - 2021-04-19

Mycket bra hantering

Skrivet av  Maiken André  - 2021-04-19

Post nord tog en vecka på sig att leverera brevet

Skrivet av  Anders Ryttar  - 2021-04-19

Snabb leverans, enkel och bra butik.

Skrivet av  paolo sandbom  - 2021-04-19

Snabb leverans och är precis vad dom lovade!

Skrivet av  Jimmy Persson  - 2021-04-19

Mycket bra hantering

Skrivet av  Lars-Anders Nilsson  - 2021-04-19

Som vanligt så kom varan i god tid, väl inpackad!

Skrivet av  Jan-olof Lövstrand  - 2021-04-18

Bara positivt

Skrivet av  paolo sandbom  - 2021-04-18

Snabb leverans och är precis vad dom lovade!

Skrivet av  Thomas Busch  - 2021-04-18

Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Per Fredrik Andersson  - 2021-04-18

Skrivet av  Suleyman Berktan  - 2021-04-18

Intressanta nyttiga varor finns i butiken. Bra.

Skrivet av  Marcus Kuang  - 2021-04-18

Fick paket i tid i bra skick

Skrivet av  Anders Ilstedt  - 2021-04-18

Varorna kommer alltid väldigt snabbt. Ibland dagen efter och ibland efter 2 dagar. Det är mer än överkomligt måste jag säga.

Skrivet av  Rune Pehrsson  - 2021-04-18

Snabbt och bra förpackning.

Skrivet av  Yngve Åkerlund  - 2021-04-18

Varorna kom snabbt och korrekt. Tack, mycket nöjd. På återseende Mvh Yngve

Skrivet av  Göran Emerius  - 2021-04-18

Fungerade snabbt och bra. Skönt att slippa frakt över 100:-

Skrivet av  Mikael Jensen  - 2021-04-18

Snabb leverans och bra pris. Det enda som jag undrar lite över är, varför det inte rekommenderades en kameraplatta till slidern - eftersom den inte har någon som ingår... Bra kundtjänst dock.

Skrivet av  György BERKY  - 2021-04-17

Mycket bra och snabb leverans1 Högsta poäng.

Skrivet av  Bengt Hultqvist  - 2021-04-15

Mycket snabb leverans. Bra packat.

Skrivet av  Petter Magnusson  - 2021-04-14

Super, bra priser och väldigt bra kundservice (hade problem med min leverans, problem som låg utanför Kamdas kontroll, men det löste dom på bästa sätt). Kommer definitivt handla här igen.

Skrivet av  Mikael Hopstadius  - 2021-04-14

Skrivet av  Inge Börjesson  - 2021-04-14

Har köpt en del i butiken via nätet. Det har alltid fungerat bra.

Skrivet av  Patrik Fredriksson  - 2021-04-13

Skrivet av  Marie Dywling  - 2021-04-13

Alltid snabb service, bra packat och rätt varor :D

Skrivet av  Lennart Pettersson  - 2021-04-13

Mycket nöjd med sakerna jag beställt hittills. Tycker även leveranstiderna har varit bra.

Skrivet av  Christofer Ahlandsberg  - 2021-04-13

Skrivet av  Viktor Werlenius  - 2021-04-13

Väldigt snabb leverans

Skrivet av  Attila Bagi  - 2021-04-13

Skrivet av  Kim Bergström  - 2021-04-12