Kundomdömen

Betyg:





Visar omdömen 1 - 100

Skrivet av  Sonny Johansson  - 2017-10-20

Jag fick varorna snabbare än förväntat, paketet var tejpat så det tog lite tid att öppna.

Skrivet av  Walter Engler  - 2017-10-20

OK

Skrivet av  Carl-Otto Strandh  - 2017-10-19

Helt perfekt!

Skrivet av  João de Morais  - 2017-10-19

Skrivet av  Henrik Andersson  - 2017-10-19

Allt fungerade utmärkt.

Skrivet av  Per Sander Helenius  - 2017-10-18

Snabb och säker leverans ...mycket nöjd

Skrivet av  Kent Bäckström  - 2017-10-18

Allt nästan perfekt. Bra packat och snabb leverans, men inget kvitto.

Skrivet av  Fredrik Zetterlund  - 2017-10-17

Snabb leverans, snabbt svar vid kontakt med kundtjänst. Mycket nöjd.

Skrivet av  Anneli Hietala  - 2017-10-17

Varorna kom mycket snabbt och var väl paketerade.

Skrivet av  Göran Johansson  - 2017-10-17

Alltid bra kvalitet och snabb leverans

Skrivet av  Jan-Eric Berglund  - 2017-10-16

Snabb leverans,mycket nöjd . Kontakten med kundtjänst : Bästa tänkbara !

Skrivet av  Oscar Juhlin  - 2017-10-16

Bra packat och snabb leverans hem till brevlådan.

Skrivet av  Marita Stenlund  - 2017-10-16

Det fungerade riktigt bra.

Skrivet av  Ingemar Juhlin  - 2017-10-13

Snabb leverans. Emballaget och varan helt vid ankomst.

Skrivet av  Sture Ågren  - 2017-10-12

Allt fungerade mycket bra, som vanligt!!

Skrivet av  Sven-Inge Hansson  - 2017-10-11

Det var en helt okej butik och det var en snabb leverans på de jag beställde. Det var inte så stora saker som jag köpte men det var väl packat ändå. Tack.

Skrivet av  Bo Bengtsson  - 2017-10-11

Har ej fått varan levererad änu

Skrivet av  Barbro Lindkvist  - 2017-10-11

Jag är nöjd med service och leveranstid.

Skrivet av  Barbro Lindkvist  - 2017-10-11

Jag är nöjd med service och leveranstid.

Skrivet av  Pontus Edberg  - 2017-10-10

Skrivet av  Jan Lindberg  - 2017-10-10

Mycket snabb handläggning.

Skrivet av  Mina Boktor  - 2017-10-09

Skrivet av  Jan Gnojek  - 2017-10-09

Bra pris , snabb leverans. Återkommer !

Skrivet av  David Svantesson  - 2017-10-07

Skrivet av  Harry Hådell  - 2017-10-06

Lätt att betala med kort. Snabb och korrekt leverans. Väl inpackad. Jag är helnöjd med detta köp.

Skrivet av  Hanna Stefanie  - 2017-10-06

Bra kommunikation/service, snabb leverans, smidigt! tackar

Skrivet av  Per Gustafsson  - 2017-10-05

Supersnabb leverans!

Skrivet av  André Olofsson  - 2017-10-05

Det gick snabbt att få varorna. Inga konstigheter.

Skrivet av  Ulf Zetterlund  - 2017-10-04

Supersnabb leverans, bra packat och toppen service.

Skrivet av  jonathan täfvander  - 2017-10-04

Snabb leverans! Inget negativt!

Skrivet av  Martin Andersson  - 2017-10-04

Skrivet av  Olle Wennberg  - 2017-10-04

När allt fungerar som det är tänkt anser jag det som rätt ointressant att ge någon recension. Endast i de fall det inte gör det, kan det vara av intresse för er och framtida kunder att veta vad andra tycker. Personligen tittar jag endast på negativa omdömen, eftersom ett medelvärde på tre mot en femgradig skala, inte säger något av intresse. Men, jag vill ändå säga att jag är nöjd med såväl produkterna som själva beställningstransaktionen och snabbare leverans kan man nog inte tänka sig. Som förstagångskund fick jag ett stort förtroende för kamda och jag återkommer gärna som er framtida kund. Tråkigt bara det här med trådutlösaren... vänliga hösthälsningar Olle Wennberg

Skrivet av  Anita Nilsson  - 2017-10-03

Skrivet av  Carl-Johan Brandt  - 2017-10-03

De svaras direkt när jag ringde vilket är mycket bra. De skickade varorna samma dag som jag beställde och jag fick dem dagen efter, helt suveränt!!! Däremot levde inte den ena produkten alls upp till beskrivningen, därav mitt låga omdöme. Hade den fungerat bra hade butiken (som jag aldrig tidigare hört talas om) fått topp betyg. Jag har inte handlat tillräckligt många produkter på denna sida för att kunna ge ett rättvisande svar. Hälsningar C

Skrivet av  Johan Hermansson  - 2017-10-03

Snabb leverans och bra köpflöde. Dock funderade jag på om jag verkligen behövde batteriet eftersom jag fått tag på ett original precis. Men så kikade jag på retursedeln och insåg att tiden jag skulle lägga på den var mer värdefull än pengarna batteriet var värt så jag skippade det. Ni får gärna se över och fixa ett smidigare returflöde.

Skrivet av  Gaspar Bul-la  - 2017-10-02

Allt är absolut OK, som vanligt. Hälsningar //Gaspar

Skrivet av  Marie Enlund  - 2017-10-02

Skrivet av  Ola Madsen  - 2017-09-28

Skrivet av  Ian Maloney  - 2017-09-27

Skrivet av  Nelly Nylander  - 2017-09-27

Varan kommer i tid och paketet packat jättebra.

Skrivet av  Stig Lundin  - 2017-09-26

Mycket snabb leverans! Rekommenderas tveklöst.

Skrivet av  Nils Persson  - 2017-09-26

Snabb och bra service

Skrivet av  Marie Lejon  - 2017-09-25

Snabb leverans.

Skrivet av  Anders Åhlund  - 2017-09-25

Mycket bra, men det fanns endast en av produkten jag köpte.

Skrivet av  Lars Holmberg  - 2017-09-25

Väl packat och mycket snabb leverans.

Skrivet av  Caweh Passereh  - 2017-09-25

Skrivet av  Ulf Tyrén  - 2017-09-25

Som vanligt fungerade allt snabbt och smidigt

Skrivet av  Ulf Tyrén  - 2017-09-25

Allt fungerade perfekt.

Skrivet av  Daniel Olsson Lundgren  - 2017-09-25

Varorna kom jättesnabbt. Fick stativet och filtret i samma låda. Bästa fotobutiken som finns faktiskt. Fortsätt så:)

Skrivet av  Per Svenningsson  - 2017-09-21

Allt ok och som förväntat.

Skrivet av  Sven-Erik Jonsson  - 2017-09-21

Bra palatset snabb leverans

Skrivet av  Lars-Inge Bly  - 2017-09-21

Varorna bra förpackade och i tid. Ett ytterligare betalningsalternativ skulle vara om ni använder er av KLARNA.

Skrivet av  Nils Olov Johansson  - 2017-09-21

Bra sortiment, snabb leverans!

Skrivet av  Per Häggström  - 2017-09-20

Snabbt skickat och levererat!

Skrivet av  berndt lehnert  - 2017-09-20

Smidigt att handla och betala. Snabb leverans.

Skrivet av  Åke Karlsson  - 2017-09-20

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Anneli Rytterström  - 2017-09-20

Superbra.

Skrivet av  Evelina Heed  - 2017-09-20

Snabb service och leverans! Paketet var mycket väl packat.

Skrivet av  Lars Inge Knutsson  - 2017-09-19

Se ovan!

Skrivet av  ulf Svensson  - 2017-09-19

Skrivet av  Gaspar Bul-la  - 2017-09-19

Utmärk

Skrivet av  Bertil Rudström  - 2017-09-18

Allt var o fungerade perfekt.

Skrivet av  Jonny Gustafsson  - 2017-09-18

Snabb leverans, bra packat. Fina produkter.

Skrivet av  Göran Johansson  - 2017-09-14

Skrivet av  Anders Karlström  - 2017-09-13

Bra paketerat. Leveransen var snabb. Bra respons på frågor via mail. Jag vill berömma Kamda's kundbemötande som har varit kanonbra! Jag beställde tidigare i sommar ett par Haida 83mm-filter i glas varav ett var trasigt och jag märkte det inte förrän jag skulle packa ner allt i väskan för en fototripp några dagar senare. Mailade dem och Magnus skickade ett nytt efter jag skickat en bild på filtret. Superklasse!

Skrivet av  Åke Karlsson  - 2017-09-13

Snabbt levererat och smidig betalning med swish.

Skrivet av  Ulf Nordh  - 2017-09-13

Skrivet av  Soren Hedegaard  - 2017-09-12

Gott!

Skrivet av  Petra Lewen  - 2017-09-08

Skrivet av  Hans Andersson  - 2017-09-08

Snabb leverans

Skrivet av  Bruno Bach  - 2017-09-07

Som vanligt både bra packat och snabb leverans!

Skrivet av  Peter Andersson  - 2017-09-07

Snabb lev och väl förpackad vara!

Skrivet av  Johan Gimströmer  - 2017-09-07

Allt fungerade perfekt! Köpet, leveransen och uppföljning av mina mejlfrågor. Tackar tackar!

Skrivet av  Ulf Sundqvist  - 2017-09-06

Snabb leverans. Otydlig info om när paketet skickats. Fraktfritt redan vid 100 kr. Återkommer som kund.

Skrivet av  Joakim Forssman  - 2017-09-06

Snabb och vänlig service!

Skrivet av  Gunnar Hovmark  - 2017-09-05

Snabbt och enkelt. Inga problem.

Skrivet av  Jonas Lundbladh  - 2017-09-05

Fungerade mycket bra.

Skrivet av  Kenneth Rockström Kvarsell  - 2017-09-05

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Mikael Vikman  - 2017-09-05

Brs pack, snabb leverans!

Skrivet av  Sune Gustafson  - 2017-09-04

Bra

Skrivet av  Maria Gustafsson  - 2017-09-01

Supersnabbt leverans och bra och tydlig sajt.

Skrivet av  Robert Alrenius  - 2017-09-01

Smidigt och snabbt, inget att anmärka på.

Skrivet av  Jonny Persson  - 2017-08-31

Mycket snabb leverans och väl skyddad i brev och originalkartong

Skrivet av  Peter Torvaldsson  - 2017-08-31

Själva köpet, betalning gick prickfritt och artikeln kom fort. Men ovanstående intryck skämmer helheten

Skrivet av  Joakim Forssman  - 2017-08-31

Snabbt och sakligt vid reklamation, bra service.

Skrivet av  Gun Boström  - 2017-08-31

Skrivet av  Rosen Vachev  - 2017-08-30

Skrivet av  Linda Persson  - 2017-08-30

Affären gick snabbt och smidigt att genomföra samt leveransen anlände inom ett par arbetsdagar.

Skrivet av  Camilla Dal  - 2017-08-30

Allt perfekt, leveranstid, packning.

Skrivet av  Susanne Stilling  - 2017-08-29

Snabbt och bra när väl produkten åter fanns i lager.

Skrivet av  Ulf Tyrén  - 2017-08-29

Bra utbud av kameratillbehör. Bra produktbeskrivningar. Vettiga priser. Snabb leverans. Jag kommer att handla hos Kamda igen.

Skrivet av  Lars-Peter Jansson  - 2017-08-29

Helt okej

Skrivet av  Göran Molén  - 2017-08-29

mycket bra, snabb leverans, packning helt OK

Skrivet av  Crister Lundberg  - 2017-08-28

Skrivet av  Ulla Lundberg  - 2017-08-25

Det blev något fel så jag fick ringa och efterlysa våran men då kom den väldigt fort.

Skrivet av  Daniel Olsson Lundgren  - 2017-08-25

Bra butik, lätt att hitta i, snabb leverans uppskattas alltid :)

Skrivet av  Johanna Björkman  - 2017-08-25

Skrivet av  Johanna Björkman  - 2017-08-25

Skrivet av  Charlotta Lingwall  - 2017-08-25

Skrivet av  Per Fehling  - 2017-08-25

Som alltid snabbt och smidigt köp hos Kamda!