4.7 12

Ljustält kvadrat för produktfoton (Bakgrunder: svart, vit, röd, blå) (40x40x40cm)

11719-00 - Fancier
(12 recensioner)

Storlek väljs i rullgardinsmenyn.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Vitt kvadratiskt ihopfällbart ljustält. Det används främst för produktfotografering men kan också användas vid fotografering av andra saker som t.ex. husdjur. 

Ett ljustält fungerar ungefär som en liten fotostudio. De vita ljustälten sprider det inkommande ljuset så att det blir jämnt medan de svarta tar bort reflexer från glittrande motiv. Därför passar svarta ljustält bättre för de som ska fotografera smycken, metaller och liknande.

Med ljustältet medföljer 4st bakgrunder, vit, svart, blå och röd. De fästes enkelt med kardborre. Välj bakgrund efter behov och stryk gärna tyget innan så att du slipper fula veck.   

Vid produktfotografering vill man ha kontroll på ljuset. Ljustält kan användas i naturligt ljus, med blixt eller annan ljuskälla. Blixt kan med fördel användas då man kan rikta den mot taket eller mot väggen på ljustältet så att ljuset studsar fint på motivet. Videolampor kan också användas antingen genom att ställa dem utanför ljustälten så att de lyser igenom väggarna eller innuti tältet så att de lyser rakt på motivet. Det finns ingen ljussättning som är rätt eller fel. Olika produkter och motiv kräver olika ljussättningar för att se bra ut. Experimentera med olika vinklar och rikta ljuset från olika håll för att se vad som ser bäst ut. 

Ljustältet fälls lätt ihop och förvaras i medföljande väska.

Specifikationer:
Mått: 40x40x40cm 
Medföljande bakgrunder: vit, svart, blå & röd

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Robin Larsson

Okej. Gör det den ska

2020-01-26
Marie Berglund

Motsvarade vad jag förväntat mej till det priset!

2019-11-03
Christoffer Jacobsson

Ingen instruktion hur den ska sättas ihop,. Vikta veck som syns vid fotografering (kanske gick att stryka för slät yta). Ingen avi att det kulle hämtas på utlämningsstället Men annars så va det bra

2019-10-19
Kjell Andersson

Funkar bra.

2017-10-28
Joa Silver

2017-03-27
Eva Jansson

Mycket bra

2016-06-03
Madeleine Palomaa

Toppenbra ljustält!! Det enda var att man var tvungen att stryka bakgrundsstycket man ska fästa på ljustältet, det hade kanske kunnat vara i ett strykfritt material. Men jag är supernöjd med det!

2016-05-09
Madeleine

Detta var en fantastisk produkt! Fotar mina konstverk och nu görs de äntligen rättvisa, utan något bildredigeringsprogram! Är supernöjd och det var väl värt pengarna!

2016-05-06
Natalia

Är så sjukt nöjd, över min förväntan!

2015-12-15
Jessica

Någon som har bilder att visa med foton från detta? :)

2012-10-07
Ninni Hedblom

Köpte denna studio för ett tag sedan nu och är jättenöjd! Använder den mycket när jag fotograferar mina smådjur. Rekommenderas verkligen!

2011-01-08
Farhad Towfighian

Köpte detta och fick snabb leverans. På paketet står att om jag inte är nöjd ska jag höra av mig! Jag hör av mig på detta viset för att säga att jag är 100% nöjd och rekommenderar denna ljustält. När jag tittade på bilderna här på hemsidan så var jag lite tveksam. Nu när jag har fått den så ser jag att den är lätt att sätta upp och smidigt att fälla ihop när man inte behöver den. Materialet är bra och gör att man kan ta proffsiga närbilder.

2008-05-23

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också