5 varianter
 Ljustält runt för produktfotografering
 Ljustält runt för produktfotografering
 Ljustält runt för produktfotografering
5.0 1

Ljustält runt för produktfotografering (40x40cm)

11806-00 - Unbranded
(1 recensioner)
Kontrollera att du valt rätt!
269 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Vitt runt ihopfällbart ljustält. Det används främst för produktfotografering men kan också användas vid fotografering av andra saker som t.ex. husdjur. 

Ett ljustält fungerar ungefär som en liten fotostudio. De vita ljustälten sprider det inkommande ljuset så att det blir jämnt medan de svarta tar bort reflexer från glittrande motiv. Därför passar svarta ljustält bättre för de som ska fotografera smycken, metaller och liknande. 

Med ljustältet medföljer 4st bakgrunder, vit, svart, blå och röd. De fästes enkelt med kardborre. Välj bakgrund efter behov och stryk gärna tyget innan så att du slipper fula veck.   

Vid produktfotografering vill man ha kontroll på ljuset. Ljustält kan användas i naturligt ljus, med blixt eller annan ljuskälla. Blixt kan med fördel användas då man kan rikta den mot taket eller mot väggen på ljustältet så att ljuset studsar fint på motivet. Videolampor kan också användas antingen genom att ställa dem utanför ljustälten så att de lyser igenom väggarna eller innuti tältet så att de lyser rakt på motivet. Det finns ingen ljussättning som är rätt eller fel. Olika produkter och motiv kräver olika ljussättningar för att se bra ut. Experimentera med olika vinklar och rikta ljuset från olika håll för att se vad som ser bäst ut. 

Tack vare den avtagbara fronten med objektivspringa kan även spegelblanka föremål fotograferas utan att fotografen speglas i motivet. Ljustältet kan läggas åt valfritt håll. Vill man ta bilderna ovanifrån vänder man bara på kuben så att den hamnar rätt. 

Ljustältet fälls ihop som en reflexskärm och förvaras i medföljande väska.

Specifikationer:
Mått: 40x40cm 
Medföljande bakgrunder: vit, svart, blå & röd
Varumärke: Unbranded

Fälls ihop som en reflexskärm och förvaras i medföljande väska.

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Emma Hedström

Först och främst så måste jag skriva att det var en väldig snabb leverans! Bara nån dag tog det för mig att få mitt fototält! Jag betalade genom bankgiro så betalningssättet var det inte några som helst problem med. Priset var mycket bra! Passar en hobbyfotograf som mig, som gillar att ta kort på saker. Tidigare hade jag papper bakom mina saker som jag tog kort på, men ibland så såg man ju verkligen att det var papper eftersom blixten lyste upp det för mycket och det blev inte alls snyggt. Men med detta fototält så blir bakgrunderna mycket snyggare och varmare. Och sen så kan man ju även ha lampor på sidorna så det lyser upp mer! Till just mitt fototält jag beställde fick man med 4 olika bakgrunder. Vit, svart, röd och blå. Bakgrunderna är i sammettyg och som man fäster i tältet med hjälp av kardborrband Den är lätt att vika ihop och man stoppa ner den i en liten väska som man får med. Så den tar inte stor plats! Och som sagt absolut värt sitt pris!

2008-03-27

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också