5 varianter
 Ljustält runt
 Ljustält runt
 Ljustält runt
4.0 2

Ljustält runt (50x50cm)

11807-00 - Fancier
(2 recensioner)
299 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vitt runt ihopfällbart ljustält. Det används främst för produktfotografering men kan också användas vid fotografering av andra saker som t.ex. husdjur. 

Ett ljustält fungerar ungefär som en liten fotostudio. De vita ljustälten sprider det inkommande ljuset så att det blir jämnt medan de svarta tar bort reflexer från glittrande motiv. Därför passar svarta ljustält bättre för de som ska fotografera smycken, metaller och liknande. 

Med ljustältet medföljer 4st bakgrunder, vit, svart, blå och röd. De fästes enkelt med kardborre. Välj bakgrund efter behov och stryk gärna tyget innan så att du slipper fula veck.   

Vid produktfotografering vill man ha kontroll på ljuset. Ljustält kan användas i naturligt ljus, med blixt eller annan ljuskälla. Blixt kan med fördel användas då man kan rikta den mot taket eller mot väggen på ljustältet så att ljuset studsar fint på motivet. Videolampor kan också användas antingen genom att ställa dem utanför ljustälten så att de lyser igenom väggarna eller innuti tältet så att de lyser rakt på motivet. Det finns ingen ljussättning som är rätt eller fel. Olika produkter och motiv kräver olika ljussättningar för att se bra ut. Experimentera med olika vinklar och rikta ljuset från olika håll för att se vad som ser bäst ut. 

Tack vare den avtagbara fronten med objektivspringa kan även spegelblanka föremål fotograferas utan att fotografen speglas i motivet. Ljustältet kan läggas åt valfritt håll. Vill man ta bilderna ovanifrån vänder man bara på kuben så att den hamnar rätt. 

Ljustältet fälls ihop som en reflexskärm och förvaras i medföljande väska.

Specifikationer:
Mått: 50x50cm 
Medföljande bakgrunder: vit, svart, blå & röd

Fälls ihop som en reflexskärm och förvaras i medföljande väska.

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Micce Enström

Helt okej. Svårt att få sakerna att stå rakt i och med att det är kanter som gör att tältet inte står rakt. Svårt att få bra ljus. Men för pengarna så är det helt okej.

2020-02-09
stefan lindvall

Funkar fint för det priset. Lite klurig vika. Men praktiskt. Gillar insidan som är lite sammetsaktig och inte bland. Ger bra resultat för oss.

2019-03-25

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också