Plånboksfodral med avtagbart skal för iPhone 7/8 Vit

31465 - Unbranded
99 kr
I lager (6 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Skydda din iPhone 7/8 i detta smarta skydd! Skyddet består av ett plånboksfodral med ett avtagbart plastskal. Dessa monteras enkelt ihop genom magneter och du lägger då bara på skalet på fodralets insida.

Plånboksfodralet är snyggt vit och är tillverkat av konstläder. Plånboksfodralet öppnas och stängs med ett magnetlås och har plats för tre stycken kort. Med plånboksfodralet kan du på ett smidigt sätt skydda din iPhone 7 mot damm, otrevliga repor, fettfläckar, hårda stötar och vardagligt slitage och samtidigt bära med dig bankkort, körkort osv. Detta gör att du slipper bära med dig din iPhone 7 och plånbok var för sig utan istället har allt på samma ställe. 

Skalet är snyggt vit och är tillverkat av hårdplast. Du kommer åt alla knappar och funktioner även med skalet på, då skalet är konstruerat med utskärningar för exempelvis kamera, laddningsuttag, högtalare och volymjustering. Även skalet skyddar din iPhone 7 mot smuts, repor och stötar.

Detta smarta skydd passar perfekt för dig som vill skydda din iPhone 7 på ett snyggt och smart sätt. Då du både har ett plånboksfodral, samtidigt som du kan ta ut mobilen och ändå kunna skydda den, fast i form av ett skal istället.


Specifikationer:
Passar: iPhone 7/8
Färg: Vit/beige
Antal kortplatser: 3st
Material: Konstläder & Hårdplast
Övrigt: 2 i 1
Varumärke: Unbranded

Tipsa

Egenskaper

Material
PU-läder
Modell
IPhone 7/ 8
Tillbehör
Plånboksfodral
Tillverkare/för
Apple
Varumärke
Unbranded
Färg
Vit


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: