FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 100KR FRÅGOR?   KONTAKTA OSS: 011 26 50 12
Ingen produkt  
Till Kassan  

Pop-Up Blixt Diffusor - JJC Vit Gul Blå

Art.nr 12581-00
119 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-2 dagar

Blixtdiffusor för inbyggd blixt. Den lilla smidiga diffusron fästes enkelt i hotshoe-fästet på kameran.  

Blixtspridare och bouncer är andra ord för blixtdiffusor. 

Diffusorn används för att minska hårda slagskuggor som kan uppstå när man använder blixt. Den ger också ett jämnare och mjukare ljus. Vid fotografering med blixt blir ofta hudtonerna inkorrekta då ansiktet ofta blir vitt, använder man en blixtdiffusor blir hudtonerna mer korrekta.

Det ingår tre olika färger på diffusorerna, vit, gul och blå. Gula diffusorn ger ett varmare ljus och används ofta vid glödlampsbelysning. Den blåa ger ett kallare ljus och används bland annat vid lysrörsbelysning. Den vita är neutral och är den mest använda färgen. De olika färgerna kan självklart användas för att experimentera med olika färgeffekter på bilderna. 

Ju större diffusor desto större spridning och mjukare ljus.

FAQ: När jag sätter på diffusorn så fälls inte min popupblixt upp?
Svar: Ta upp blixten innan diffusorn sätts på kameran. Du monterar diffusorn ”ovanpå” din inbyggda blixt där du kan sätta dit en extern blixt. Dock så får ni inte trycka in den för långt för då kanske din inbyggda blixt tror att du satt dit en extern blixt och stänger då av sig själv automatisk (den är inställd att stänga av sig när en extern monteras dit så detta är normalt). Så om blixten inte hoppar upp när du satt dit blixtdiffusorn beror detta högst troligen på att du tryckt in den för långt. Dra då ut den lite och försök igen.  

Specifikationer:
Passar: Kameror med blixtsko enligt ISO 518:2006 (Adapter för Sony ingår)
Material: Plast
Märke: JJC

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också