Prowell Kameraryggsäck 48x33x25 utrustad med midjebälte

39843 - Unbranded

● Den är starkt vattenavstötande, tack vare sin konstruktion i nylonmaterial.
● Den är anpassningsbar, med en inre skyddsväska för kameran som enkelt kan läggas till eller tas bort efter behov.
●Designen inkluderar ergonomiskt vadderade axelremmar och ett robust midjebälte, vilket gör väskan idealisk för längre vandringar.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Robust kameraryggsäck, utrustad med midjebälte, perfekt för längre vandringsturer.

● Kraftigt vattenavvisande tack vare att den är tillverkad av nylonmaterial.
● Flexibel då innerskydd/kameraskydd/kameraväska enkelt kan tas med, plockas bort!
● Ergonomiska vadderade axelremmar och ett rejält midjebälte gör att den passar för längre vandringar.


Hög kapacitet

Kameraryggsäcken  har en kapacitet på uppkskattat 25 liter och rymmer en hel del kamerautrustning. Ryggsäcken har ett huvudfack med en justerbar avdelare som kan anpassas efter dina behov. Dessutom finns det flera fickor och fack för att förvara tillbehör som minneskort, batterier, kablar och stativ. På utsidan finns fack för tillbehör som man vill ha snabb tillgång till. På båda sidorna finns en nätfickor och remmar för att fästa kamerastativet på ryggsäcken. 

Bekväm att bära
Ryggsäcken har en ergonomisk design med vadderade axelremmar och en bröstrem som hjälper till att fördela vikten jämnt över din rygg. Speciellt bra då belastningen läggs på båda axlarna samt över midjebältet. Det är perfekt när ryggsäcken är av den större modellen och då kan bli riktigt tung med all kamerautrustning. Det finns också ett hållbart handtag på toppen av ryggsäcken om du behöver bära den på ett annat sätt.

Vattenresistent material
Kameraryggsäck är tillverkad av vattenresistent nylonmaterial som skyddar din kamerautrustning från fukt och regn. Dessutom ingår det regnskydd som kan dras över ryggsäcken som gör att den klarar av riktigt dåligt väder. 

Kameraväska/Innerfodral 
Det ingår även en kameraväska/innerfodral som med fördel också kan användas till din drönare och drönaretillbehör. Den kan även plockas ur ryggsäcken så att det blir mer utrymme till matsäck och kläder mm för ombyte. Den rymmer 1 styck systemkamera och 2 stycken objektiv samt mindre kameratillbehör.

Vadderade väggar som skyddar
Väggarna i väskan är vadderade för att skydda kameran och objektiv. De är dessutom justerbara så att du kan ändra dem till just dina tillbehör eller plocka bort dem helt och hållet om du ska använda kameraryggsäcken till en vanlig utflykt.

Kameraryggsäcken rymmer:
Nedre sida:
- 1x Systemkamera.
- 2x Objektiv.
Övre sida:
- 1x Systemkamera.
- 3-6x Objektiv.
Ryggfack:
- 15.6 tums laptop.
- Surfplatta.
- Datakablar.
- Mobile.

Specifikationer för kameraryggsäck: 
Material: Nylon 
Färg: Svart, grå invändigt
Yttre storlek: 48x32x23 cm (längd x bredd x djup)
Ryggsäckens volym: 31 liter (Det är räknat efter ryggsäckens längsta yttermått)
Innervolym uppskattat: 25 liter
Vikt: 2.9 kg
Modell: DC21878
Varumärke: Prowell

Sammanfattning:
Kameraryggsäcken är av liknande kvalite som K&F Concept Kameraryggsäck Pro 33 liter med midjebälte men något mindre i storlek. Den har legar bortglömd i lager i x antal år därav lågt pris. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men någon mindre felaktighet kan förekomma då vi saknar uppgifter från leverantören. 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också