Ritplatta 26x14.8cm - HUION Inspiroy series H640P 5080LPI

36548 - Huion
999 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Den här ritplattan underlättar ditt arbete om du arbetar med bildbehandling, teckning, illustrationer eller designer.

  • Tack vare sin slimma design och lätta vikt så kan du enkelt ta med den vart du än behöver.
  • Ritplattan får ström genom den enhet den är kopplad till vilket gör att du aldrig behöver ladda den. 
  • Kopplas enkelt in till din dator, mobiltelefon eller surfplatta med USB-kabel (adapter för USB-C samt Micro-USB ingår).


Ritplattan kan komplettera eller ersätta din vanliga datormus samtidigt som den ger dig en papper-och-penna-känsla. Den ansluts till din dator med en USB-kabel och har en tryckkänslig yta som registrerar var pennan befinner sig. Du ritar helt enkelt med pennan på ritplattan och resultatet finner du på din datorskärm. Ritplattan kan användas till vardagliga aktiviteter som till exempel när du surfar på nätet men den stora nyttan har du när du använder den till bildbehandlings- och ritprogram. Din skärm kommer inte speglas på den här ritplattan.

Ritplattan kan anslutas till dator, mobiltelefon eller surfplatta. Är den ansluten till en mobiltelefon är bara en del av ritplattan aktiv för att motsvara storleken och formen på skärmen som mobiltelefonen har. Notera att knapparna på ritplattans penna inte fungerar i telefonläget. Adapter till USB-C samt micro-usb medföljer så att du enkelt kan koppla in ritplattan till den enhet du önskar.

Du behöver aldrig ladda den här ritplattan eftersom den får ström från den enhet som den är inkopplad till, exempelvis din dator eller mobiltelefon. När pennspetsen blivit sliten kan den enkelt bytas ut med de medföljande spetsarna som du finner i pennhållaren. Pennans greppdel är även försedd med mjukt gummi som ger dig ett skönt grepp att hålla i samtidigt som du enkelt kommer åt dess knappar. Ritplattans rityta känner av hur hårt du trycker pennan och kommer därmed ge dig olika distinkta linjer.

Tack vare sin lätta vikt och smärta design kan du bära med dig ritplattan dit du behöver den. Ritplattans inbyggda knappar kan programmeras för att motsvara olika funktioner eller knapptryckningar vilket gör att du kan effektivisera ditt arbetsflöde avsevärt.


Specifikationer för ritplatta Huion H640P:
Storlek: 260x147,7x8mm
Aktiv yta: 160x100mm
Vikt: 277g
Teknologi penna: Batterilös elektromagnetisk resonans
Upplösning penna: 5080LPI
Antal programbara knappar: 6st 
Trycknivå: 8192 nivåer
Rapporteringsfrekvens: 233PPS
Exakthet: +/- 0,3 mm
Avkänningshöjd: 10mm
Anslutning: Micro-USB & USB
Stödjer: Windows 7 eller senare; Mac OS 10.11 ellr senare
Digital penna: PW100
Följande ingår: 1x ritplatta, 1x batterifri penna, 1x micro USB-kabel, 1x pennhållare, 8x pennspetsar, 1x snabbstartsguide

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också