5 varianter
 Rolanpro Bönpåse bilruta
 Rolanpro Bönpåse bilruta
 Rolanpro Bönpåse bilruta
 Rolanpro Bönpåse bilruta
4.8 5

Rolanpro Bönpåse bilruta (#9 Savann kamouflage)

33248 - Rolanpro
(5 recensioner)
Kontrollera att du valt rätt!
349 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Kamouflagefärgad bönpåse för fotografering från bilen.

Det är bara att dra ner vindrutan och placera bönpåsen på bilens dörrkarm så får du ett bra stöd vid fotografering från bilen. Den fungerar även som stöd för tubkikare när du behöver en stabil och vibrationsdämpande plattform. Bönpåsen kan även användas som tyngd till stativet.

Bönpåsen levereras tom men du kan själv fylla den med ca: 3 kg ärtor, majs eller linser. Salt och sand är inte lämpligt fyllnadsmaterial. Mönster och färg kan skilja sig något från bönpåse till bönpåse.


Specifikationer för bönpåse:
Färg: Brun/grön kamoflage #9
Vikt: 106 gram
Längd till handtag: 26cm
Storlek: 26x22x15cm
Ingår: Enbart bönpåse
Material: Bomull
Märke: Rolanpro

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Björn Lindholm

Jättebra!

2021-04-11
Gert Eliasson

2019-09-25
Lena Söderman

HEj Fantastisk produkt. Det är den andra jag köper inom kort från er och jag har hänvisat och tipsat Jeanette Setterberg som också skickat efter en sådan här produkt. Helt suverän. Lagom stor. Stabil. Ligger kvar i fönstret när man kör. Går att använda på bäggesidor när man e själv i bilen. Jag har köpt en mycket dyra bönpåse från ett annat bolag (den är för hög och för tung) men denna är överlägsen. Jag hade ett litet påpekande sist och det var att produkten skulle förtydligas lite på hemsidan med bilder och vilken vikt. Och det har ni rättat till. Tummen upp för det. Stort tack för denna mycket prisvärda produkt. Häls Lena Söderman/Tungelsta

2018-05-15
Jeanette Setterberg

Först o främst 5 stjärnor för snabb leverans. Bönpåsen fyllde jag med ris och den fungerar precis som jag önskar i bilfönstret oavsett om jag har rutan helt nere eller lite öppen. Påsen kommer bo med mig i bilen för att alltid finnas till hands när det är dags vilket det ofta är 😊. En himla bra produkt!

2018-05-15
Kaj Krutfelt

Enkel och lätt att hantera även med tre kilo ris. Ända minus, påsen är inte vattentätt. Tänka på att rengöra påsen så att det inte sitter fast någonting som kan repa lacken.

2018-04-22

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också