2 varianter
 Silikonfodral för Canon PowerShot G7X Mark III
 Silikonfodral för Canon PowerShot G7X Mark III
 Silikonfodral för Canon PowerShot G7X Mark III
 Silikonfodral för Canon PowerShot G7X Mark III
 Silikonfodral för Canon PowerShot G7X Mark III

Silikonfodral för Canon PowerShot G7X Mark III (Svart)

39975 - Unbranded

● Töjbart och tåligt tack vare att det är tillverkat av silikon.
● Skyddar kamerahus mot stötar, fukt, damm och repor.
● Kompakt, lätt och hållbar design.

Kontrollera att du valt rätt!
139 kr
I lager (5 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Silikonfodral för Canon PowerShot G7X Mark III - Skydd och komfort.

● Förbättrat skydd: Fodralet erbjuder ett robust skydd mot stötar, fukt, damm och repor, vilket hjälper till att bevara kamerans skick och förlänga dess livslängd. Genom att minska exponeringen mot ogynnsamma väderförhållanden och yttre påverkan, håller det din kamera säker i en rad olika miljöer.
● Förbättrad ergonomi och komfort: Den mjuka och flexibla designen av silikonfodralet förbättrar greppet och gör kameran mer bekväm att hålla i under långa fotograferingssessioner. Det tjockare greppet minskar handtrötthet och ger en stabilare och säkrare känsla,
● Full tillgänglighet till funktioner: Trots sitt skyddande skal är fodralet designat för att ge enkel åtkomst till alla kamerans knappar och funktioner. Detta inkluderar obehindrat användande av kabelanslutningar och andra viktiga reglage. Detta säkerställer att användaren kan dra full nytta av kamerans kapacitet utan att behöva avlägsna fodralet.

Ge din Canon PowerShot G7X Mark III det skydd den förtjänar med detta hållbara och töjbara silikonfodral. Det är särskilt designat för att ge ett pålitligt skydd mot stötar, fukt, damm och repor, utan att kompromissa med kamerans kompakthet och lätthet. Tack vare den mjuka och greppvänliga designen, kan du hantera din kamera med ökad komfort och säkerhet.

Silikonfodralet har skräddarsytts för att passa perfekt till din Canon PowerShot G7 X Mark III, med precisionstillverkade öppningar som ger full tillgång till alla kamerans knappar och funktioner. Detta inkluderar enkel åtkomst till kabelanslutningar, vilket gör det smidigt att använda kameran med fodralet på.

Även om silikonskalet ger ett förbättrat skydd mot väder och vind, är det viktigt att notera att det inte gör kameran helt tät. Det ger dock ett utmärkt skydd genom att täcka viktiga delar av kameran och minskar risken för skador i krävande miljöer. Många användare upplever även att det tjockare greppet bidrar till bättre kontroll och användarkomfort.

Specifikationer:
Passar: Canon PowerShot G7X Mark III/ G7X3
Material: Silikon
Färg: Svart
Vikt: 40 gram
Varumärke: Unbranded

Tipsa

Egenskaper

Material
Silikon
Passar kamera
Canon PowerShot G7X Mark III
Tillverkare/för
Canon
Varumärke
Unbranded
Färg
Svart


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också